פלודקאט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלודקאט
    עין
    06/01/2011

אני בשנות העשרים לחיי. אני מזריקה 12.5 מ"ג פלודאקאט פעם בארבעה שבועות. סבלתי בעבר ממחשבות שווא והזיות קלות שגרמו לי לחרדה. מאז שאני מקבלת טיפול בפלודקאט התאזנתי הפסיקו החרדות ונעלמו אט אט מחשבות השווא.
    הפסכיאטרית חושדת כי יש לי הפרעת אישיות גבולית( כך רשום בתיק הרפואי) או חשד לסכיזופרניה. הבנתי כי פלודקאט היא תרופה נוגדת פסיכוזה- האם פסיכוזה הוא מצב שנמצאים בו גם אנשים בעלי הפרעת אישיות גבולית? ועוד שאלה - האם ניתן להוריד את המינון אותו אני מקבלת ליותר נמוך? מה המינון הנמוך ביותר שאפשר לקבל ולא לחשוש מחזרת מחשבות השווא? או באופן כללי יותר- מה המינון הנמוך ביותר המוכר לך שאדם בעל מחשבות שווא מקבל? אני מרגישה אי שקט פנימי תמידי/חוסר מנוחה פנימית וזה לדעתי נובע מלקיחת התרופה. אשמח ואודה לך אם תענה לשאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלודקאט

הוספת תגובה

• פלודקאט - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    08/01/2011

גם לאנשים עם הפרעות אישיות גבוליות יכולות להיות גלישות פסיכוטיות שבהן הדמיון והמציאות מתערבבים.
    המינון המינימלי הוא אינדיבידואלי, ולא ניתן לומר לך כאן בפורום מה המינון המתאים עבורך, את זה כדאי לבדוק עם הפסיכיאטרית שמכירה אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו