אני לא יודע מה לעשות.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע מה לעשות.....
    אנונימי
    08/01/2011

הכול הרי התחיל לפני שבועיים שקראתי על מחלת הסכיזופרניה....נכנסתי לחרדות אדירים התחלתי לדמיין את המחשבות שם והרגשתי רע מאוד.זה נמשך ארבעה ימים ועבר לשבוע וקצת.לפני חמישה ימים זה חזר ובגדול אני לא מבין מה קורה לי יש לי פתאום מחשבות כמו של סכיזופרנים אני מודע לעצמי שאלה מחשבות לא הגיוניות חסרות בסיס אבל עדיין מפחד מאוד...אני לא יודע מה לעשות....מחשבות פתאום שאני שולט על כל העולם או שאני דמות גדולה שכולם בגלל זה מתנכלים לה ורודפים אחריה ושמדברים עליי עכשיו בחדשות או מחשבות שבכלל מישהו רוצה להרוג אותי ולכן גורם לי לרצות לעשות דברים((אני מודעעע לזה שהמחשבות הללו הן ממש לא בסדר חסרות היגיון ובסיס ומשמעות שהן דמיוניות ואין בהן משהו מציאותי ומפחד שיש לי סכיזופרניה בגלל זה אבל עדיין מרגיש ממש ממש רע עזרה בבקשה!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודע מה לעשות.....

הוספת תגובה

• אני לא יודע מה לעשות..... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/01/2011

מומלץ לפנות לעזרה מיקצועית, בדיקה פסיכיאטרית והערכת מצבך באופן מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן וכי זו בסה"כ הכל חרדה קשה

אנונימי
    09/01/2011

מאוד מהסכיזופרניה(כי הרי לפני שקראתי על זה לא היה לי כלום)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שזה OCD או חרדה קשה?

אנונימי
    10/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו