מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודע מה לעשות.....אנונימי08/01/2011
הכול הרי התחיל לפני שבועיים שקראתי על מחלת הסכיזופרניה....נכנסתי לחרדות אדירים התחלתי לדמיין את המחשבות שם והרגשתי רע מאוד.זה נמשך ארבעה ימים ועבר לשבוע וקצת.לפני חמישה ימים זה חזר ובגדול אני לא מבין מה קורה לי יש לי פתאום מחשבות כמו של סכיזופרנים אני מודע לעצמי שאלה מחשבות לא הגיוניות חסרות בסיס אבל עדיין מפחד מאוד...אני לא יודע מה לעשות....מחשבות פתאום שאני שולט על כל העולם או שאני דמות גדולה שכולם בגלל זה מתנכלים לה ורודפים אחריה ושמדברים עליי עכשיו בחדשות או מחשבות שבכלל מישהו רוצה להרוג אותי ולכן גורם לי לרצות לעשות דברים((אני מודעעע לזה שהמחשבות הללו הן ממש לא בסדר חסרות היגיון ובסיס ומשמעות שהן דמיוניות ואין בהן משהו מציאותי ומפחד שיש לי סכיזופרניה בגלל זה אבל עדיין מרגיש ממש ממש רע עזרה בבקשה!!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודע מה לעשות..... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/01/2011מומלץ לפנות לעזרה מיקצועית, בדיקה פסיכיאטרית והערכת מצבך באופן מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן וכי זו בסה"כ הכל חרדה קשה
אנונימי09/01/2011מאוד מהסכיזופרניה(כי הרי לפני שקראתי על זה לא היה לי כלום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שזה OCD או חרדה קשה?
אנונימי10/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)