אבחון פסיכיאטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון פסיכיאטרי
    לירון
    09/01/2011

שלום שמי לירון ואני אם חד הורית לילד בכיתה א'. אין קשר עם האב כשנתיים ברצף ולפני זה בהפסקות.
    בית הספר דורש שיעבור אבחון פסיכיאטרי זאת לאחר שכבר עבר אבחונים נוירולוגיים ואחרים גם כן בהמלצתם.
    אני בטוחה שהילד שלי אינו פסיכוטי ולכן מוכנה שיעבור את האבחון. הבעיה היא שכדי לעבור את האבחון דרושה החתימה של האבא-מה שלא ביקשו ממני באף אבחון או טיפול אחר שהילד קיבל-כולל פסיכולוגית שהיתה לו במשך שנה וחצי דרך קופ'ח.
    שאלותי הן כאלה: האם בית הספר יכול לדרוש שהילד יעבור אבחון פסיכיאטרי ויתנה בזאת את המשך לימודיו? חשוב לי לציין שהילד אינו מתפרע,לא מרביץ ולא צועק.אלא בכיוון השני- הוא שקט מדי לעתים אינו מגיב כשמדברים אליו או שלא שם לב כשעוברים מכיתת האם לחדר אחר-למשל שיעור ספורט נשאר יושב בכיתה הריקה וכדומה.
    מה ביכולתי לעשות כדי לזרז את העניין? יש מקומות שלא דורשים חתימת האב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון פסיכיאטרי

הוספת תגובה

• אבחון פסיכיאטרי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/01/2011

אני מומחה במבוגרים, אני לא בטוח באם ניתן לחייב בדיקה מסויימת בבית הספר, אך אם הבדיקה יכולה להיות לעזר ולאבחן בעיה מסויימת כדאי לעשות. לגבי חתימה, זה נושא משפטי, יש להתייעץ עם עו'ס או יועצת בבית הספר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו