מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכת קנאביסaaa11/01/2011
שלום, אני סובל מבעיות נפשיות (הפרעת אישיות מאשכול B-האבחנה המדוייקת לא ברורה וגם מ OCD) ללא שום שיפור מהותי במהלך הטיפולים שאני עושה ועל כן בדקתי אפשרות להשיג אישור רפואי לצריכת קנאביס. הבנתי שבשלב זה לא נותנים זאת לאנשים עם בעיות נפשיות מלבד הסובלים מפוסט טראומה, אינני סובל מפוסט טרואמה ועל כן אינני יכול לקבל, לפחות בשלב זה. מסיבה זאת אני מעוניין לצרוך באופן עצמאי לניסיון אך חשוב לי לעשות זאת באופן הזהיר ביותר מכיון שאני מודע שיש סיכונים בדבר.. רציתי לשאול מה הם המינונים שמקובל לתת או להתחיל לתת באופן רפואי (על אף שאני מניח שזה עשוי להשתנות בין אנשים עם בעיות שונות אבל אם ניתן לכוון אותי בכל זאת אשמח משום שאין לי שום ניסיון..) כדי לדעת בכמה להתחיל ומה חשוב לדעת לפני שאני מנסה בפעם הראשונה.. תודה רבה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה קטנה..
aaa11/01/2011אני רוצה לציין שדיברתי עם פסיכיאטרית שאמרה לי שלא אוכל להשיג שיפור מהותי במצבי מצריכה של גראס אלא תחושה נעימה באותו הזמן בלבד אבל עדיין אני רוצה לנסות ולראות מה יהיה אך כמו שציינתי חשוב לי לעשות זאת באופן הזהיר ביותר.. שוב תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה קטנה.. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/01/2011מומלץ להתייעץ עם רופא המטפל המכיר אותך, המלצת שימוש מרחיאונה בפסיכיאטרה לא שכיחה . ( יותר שכיח בכאב עמיד, מחלות כרוניות קשות עם תופעות לוואי של בחילות, כאבים, איבוד משקל הגוף וכו'')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך זאת אני יודע כפי שציינתי
aaa12/01/2011בעצמי.. לכן רציתי לבדוק את נושא המינון שנותנים למי שנותנים על מנת שבבואי לעשות זאת באופן עצמאי אעשה זאת באופן הזהיר ביותר.. הפסיכיאטרית הנוכחית שלי אמרה לי כשדיברתי איתה על כך הבוקר שהיא לא אמורה לדעת שמטופל שלה יצרוך גראס, שהיא לא מבינה בזה וושאם אני מעוניין אז לדבר עם בי"ח אברבאנל אך מכיוון שאני יודע שהם לא יתנו לי אלא רק רוצה לברר שאלה כללית נראה לי לא לעניין לצלצל אליהם בשביל זה אם אפשר לברר דרך מישהו אחר.. לעומת הפסיכיאטרית הנוכחית שלי, פסיכיאטרית אחרת שטיפלה בי בעבר שנתקלתי בה בבי"ח שאני עושה את המעקבים אצל הפסיכיאטרית הנוכחית בכלל לא "נפלה מהכסא" כשאמרתי לה שאני שוקל לעשות זאת, רק אמרה לי שאם לנסות אז גראס ולא משהו אחר ( אז בטוח שזה מה שאעשה ואם זה לא יעזור אצטרך לחשוב טוב טוב מה הלאה) אך גם לשאול אותה פרטים לגבי הנושא נראה לי לא לעניין אם אפשר לברר באופן אחר כי היא כבר לא רופאה שלי.. אם אוכל לקבל מענה לגבי נושא המינון או דברים אחרים שכדאי לדעת בטרם אני מנסה באופן עצמאי אשמח ואני לחלוטין לא אראה זאת כהמלצה מרופא באתר שאנסה גראס אלא כמענה למישהו שממילא החליט על דעת עצמו לנסות כיצד לעשות זאת באופן הזהיר ביותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)