מינון של רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון של רסיטל
    אנונימי
    11/01/2011

יש לי כאב כרוני 11 שנים.
    לפני חצי שנה התחלתי לקחת רסיטל במינון עד 60 מ"ג ועדיין חמישה חודשים עם רסיטל הייתי מיואש ועם מחשבות אובדניות.
    לפני חודשיים התחלתי לקחת רסיטל במינון של 80 מ"ג ומאז מצב הרוח נהיה טוב, החיים הפכו מסבל לדבר גם חיובי, הכאב נהיה איכשהו נסבל. בקיצור שינוי דרמאטי.
    השאלה שלי איך אני יודע שאני לא בדרך למאניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון של רסיטל

הוספת תגובה

• בנוסף

אנונימי
    11/01/2011

בנוסף אני לוקח 10 מ"ג של זיפרקסה כתרופה להקלה בכאב, וכמיצב למצב רוח.
    חשוב לציין שאני ישן מצויין בכל לילה 9 - 10 שעות בממוצע (בגלל הזיפרקסה שמאוד מרדימה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/01/2011

טיפול בכאב כרוני בדר'כ תרופה ממשפחת SNRI - מעקב ספיגה של סרוטונין ונוראדרנלין, היום מקובל סימבאלטה, אך אלטרול, איקסל ועוד יעילים גם. ( SSRI לא יעילים בדר'כ לכאב) לגבי החמרה - מצב מאניפורמי, יכול להתחיל כרגזנות , הפרעות בשינה קיצוניות ופעילות יתר, מומלץ לדון בנושא טיפול מתאים לכאב עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו