שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    שירה
    11/01/2011

אני בת 26 ועקב חרדות + בעיות שינה + קיבה רגישה ולאחר המון המון בדיקות, הגסטרו שלי והפסיכיאטר שלי (שהייתי אצלו פעם ראשונה) קבעו שאני צריכה לקחת חצי כדור של התרופה בשם "מירו" כדי ללכת לישון וכדי שיהיו לי פחות בחילות.
    בקיצור לקחתי ואכן נרדמתי כמו שצריך אך לא רק שכל היום אחרי זה הרגשתי מוזר ועייפה בצורה מאוד מאוד לא שגרתית אלא גם כל פעם שניסיתי להירדם אם זה בצהריים או בלילה, ממש ברגע הקטנטן הזה לפני שבן אדם נרדם, קיבלתי כמו שוק חשמלי, סוג של עווית אפילפטית ורעד מטורף בגוף וחזרתי לעצמי, וככה איזה 6-7 פעמים שניסיתי להירדם וקיבלתי בדיוק באותו רגע את השוק החשמלי הזה..שאני אפילו לא יודעת איך לקרוא לו.
    בסופו של דבר נרדמתי ולא הרגשתי יותר שוקים חשמליים, אבל בחיים שלי לא היו לי תופעות כאלו מכדור!
    מה אני אמורה לעשות? אני מאוד לחוצה.

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/01/2011

יש צורך לעדכן את הרופא המטפל וליבדוק סיכון מול תועלת באם להמשיך או לא , בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו