תעלומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלומה
    ליאן
    13/01/2011

שלום, אני נערה בת בת 19, הסובלת מדלקת בפרקים ים תיכונית FMF.
    לפני גיוסי היו לי התקפים של FMF אך מרגע הגיוס שלי ההתקפים החמירו ולא קיבלו התייחסות.
    לאחר מכן כשכבר סיימתי טירונות כעבור חודש וחצי בהגיעי לסדיר התחלתי לסבול מסחרחורות וכאבים בחזה שבתחילה לא נראו משהו רציני אבל לאחר מכן התחילו להיות לי התקפים שאני פשוט נופלת על הריצפה מעין מאבדת את ההכרה אבל מודעת למה שקורה בסביבה בלי יכולת להגיב ולוקח לי זמן להתעורר.
    אני צריכה איזה צביטה חזקה או משהו אחר כדי להעיר אותי, כמו כן אני סובלת מחרדות ומטופלת בפלוטין.
    ראוי לציין שאף פעם לא היה לי את ההתקפים של ההתעלפויות והיה גם התקפף שאני נפלתי והיו לי עוויתות ולמשך דקות מסויימות לא הבנתי היכן אני נמצאת ולא זיהיתי את קרובי משפחתי.
    בדרך כלל הכאבים הללו מלווים לפני כן בכאבי בטן חזקים ולאחר מכןהשלב של ההתעלפויות החוזרות ונשנות.
    השאלה שלי היא כזאת,
    מה לפי דעתך זה יכול להיות, וכיצד ניתן לטפל בזה?
    כמו אציין שהבדיקות דם תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעלומה

הוספת תגובה

• תעלומה - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    13/01/2011

איני יודע לומר משהו חכם. את מתארת כל מיני דבריםן שאין לי אפשרות לחוות עליהם דיעה. פני עם הדבר הזה לרופא שלך ואני בטוח שיהיו לו דברים יותר הגיוניים משלי לומר לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ת

ליאן
    15/01/2011

אז זהו שהוא לא יודע, יש לך אולי רעיונות לבדיקות שלפחות אני יכולה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו