סטודנטית לרפואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטודנטית לרפואה
    ורד
    13/01/2011

היי,

שאלה לא כל כך קשורה לפורום...
    אני סטודנטית לרפואה ועושה כרגע אלקטיב בפסיכאטריה. עליי להכין ג'ורנל קלאב ואני מחפשת רעיונות.
    במהלך האלקטיב כמובן שנחשפתי לשלל מקרים, אבל עדיין קשה לי לבחור נושא טוב למאמר.

אולי תוכלו להמליץ לי על נושא שנחשב עכשיו "חם"? על מאמר מעניין שדיברו עליו?

היה לי אפילו יותר קל אם הייתי יודעת מהם העיתונים המובילים בפסיכאטריה היום - אז אשמח לשמות. (בפנימית למשל זה היה קל - הייתי פונה לניו אינגלנד, או אם הייתי רוצה משהו מדעי יותר לnature וכו')

(אגב - אני רוצה להכין את זה בסופ"ש ולא הספקתי לשאול במחלקה שלי את השאלות האלה)

תודה וסופ"ש מהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטודנטית לרפואה

הוספת תגובה

• ורד בהצלחה

גול
    13/01/2011

ורד שלום,
    האם הנושא שלך שאת מחפשת חשוב מבחינה פסיכיאטרי? או שהוא חשוב לצורך האמת לעניין החולים ולנגד אנטרס הפסיכיאטריה?
    אפשר להבהיר את המאמרים בנכונות ואמת המתרחש בנושא הפסיכיאטריה. למשל הפסיכיאטריה אינו מדע ולא רפואה, ועדות אישית באשפוז בכפייה, והשקר לסמים הפסיכיאטריים, והמדעות בחברה שכמעת לא קיימת לגבי המחלה הנפשית, ואבחנות לא נכונות וחיפוש מחלות לתרופות, והאלימות מהשפעת התרופות(התאבדויות) ועוד...
    אני מצטער שמעמיס ומקשה לך בחיפוש מאמרים בסגנון כואב ומטרידים אלה.
    אשמח לשתף אותך בעדויות ותעוד על הרבה דברים סותרים אחד את השני. למשל הגשתי תלונה במשטרה על פסיכיאטר מומחה אחראי מרפאה לבריאות הנפש במקום שהמטופלים שלו נחשבים באחוז הכי גבוה במדינה לגבי התאבדויות. התלונה במשטרה והתביעה הינה בנימוק ועדותי בצרוף הוכחות ואנשים המטופלים שהפסיכיאטר שלנו הוא שמגרה את החולים ומעודד אותם להתאבד, במקום לטפל בהם ולהפחית את הסיכון של ההתאבדות מהגורם האכזרי של המחלה שלהם. אז אותו פסיכיאטר שמתעלל בחולים שלו ונהנה בזמן שהמטופלים שלו מתאבדים הוא מזיק ולא מרפה. ואחות פסיכיאטרית שרק סימה ללמוד והתחילה לעבוד כאחות הספיקה לחבק חולים ולרחם ולאהוב אותם, בחום צודק ואהבת מקצוע אנושי הצליחה להציל אותי ממחלה שטעו אתי ואבחנו וטיפלו לא ראוי למשך שנים. האחות האהובה עלי ועל בני משפחתי אשר עדיין מחזיקים את התמונה שלה עשרים שנה הצילה אותי ובטוח שהצילה עוד הרבה חולים, הצילה אותי ויצאתי בסוף בריא ואין לי מחלה. ולא אשכח לחיי את שמה והוא: צבייה ועוד חברות שלה שהיו אתה: תאמי וגילה. לשלושתם אני מצדיע ולפסיכיאטר הרוציח אני תוביע.

שיהיה לך בהצלחה
    בברכת בריאות
    גול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו