שלום, אני צריך יעוץ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אני צריך יעוץ..
    אדם
    13/01/2011

אני כרגע חייל לאחר טירונות, ואני מעיירת מצוקה או כמו שנאמר, עיר ושמה שדרות..
    מגיל קטן אני ראיתי ונחרדתי למול פחדי מוות תמידיים, היו לי המון בעיות מזה כי זה ממש השפיע עליי נפשית, כל הזמן הזה אני החבאתי את זה מחברים שלי, מהמשפחה שלי, וחשבתי שזה יעבור לבד, אבל יש לי די המון בעיות שעוברות לי בראש עם המצב הרפואי של אמא שלי, ובכלל בכל מה שקרה ויהיה בגלל שאני אמור להישאר שבת בבסיס, למרות שאמרתי במפורש שאני לא מסוגל בגלל המצב בבית, כמובן שלא אמרתי לממונים עליי על החרדה והתמונות & החלומות שהיו לי בשבוע הזה מתוך בושה..
    היום גיליתי שהבקשה שלי לא להישאר שבת בבסיס לא נלקחה לחשבון ומאז רצו לי תמונות פרנואידיות בראש, כל מראה שראיתי מולי, התלווה עם המון הרס וקרה לי שפעמיים בעבר שמכמסתי למצב של הרס עצמי ופגעתי עצמי במכוון, אז בהיות יכולתי לשלוט בהפרעה הזו שלי, אני רוב הפעמים דחיתי את כל התמונות והרצונות לפגוע בי ובאחרים מסביבי, ואני בכלל לא בן אדם אלים.. המצב הנפשי שלי מתדרדר כרגע ואני רוב הסיכויים עולה למשפט על נפקדות ברגע שאני חוזר לבסיס ביום ראשון, ואני יודע שמה שעשיתי היה נפקדות, אבל אני חדרתי לחיים שלי ולחיים של החברים שלי בבסיס, כי לשמירות אני מקבל נשק ומחסנית, הייתי חייב לעשות את זה כי ידעתי שלא אוכל לשלוט בעצמי, וביקשתי לראות קב"ן כי במהלך השבוע המצב שלי פשוט ירד ואני מנטלית לא יכול להישאר שבת, אני פשוט יהיה טרוד כל הזמן ואבכה כי זה כבר קרה בשבת שסגרתי בטירונות, אני לא יכול לעמוד בזה נפשית וזה הורג אותי שמכריחים אותי להישאר..אני פשוט אפול נפשית.
    איזה הפרעה נפשית זה נראה לכם, איך אפשר לדכא את זה ?
    תודה רבה על זמנכם ואני יודע שאני מברבר הרבה אבל אף פעם לא פניתי לעזרה נפשית כלשהי..רוב הזמן אני מסוגל למתן את זה, אבל יש לי התקפי זעם וכל מיני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אני צריך יעוץ..

הוספת תגובה

• שלום, אני צריך יעוץ.. - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    16/01/2011

לא בהכרח מדובר בהפרעה נפשית, נראה שיש לך קושי להסתגל למסגרת החדשה ודרישותיה, בהחלט יתכן שבגלל ההסטוריה האישית שלך וגם יתכן שלאחר תקופת הסתגלות תוכל להשתלב בצורה מצויינת בצבא
    כדאי לפנות לקב"ן ולשוחח איתו על כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו