מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוקיי תודה רבה לך!
ליאור17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק להתייעצות דחופה..ליאור16/01/2011
שלום,
אני לוקח חודש וקצת ציפרלקס כדור בבוקר במינון של 10 מ"ג.וזה בגלל חרדות שהפסיכאטר איבחן אצלי.
הייתי צריך להיפגש איתו לפני כשבוע והוא דחה את הפגישה מה שהייתי חייב להתייעץ כאן איתכם כי אין לי גם אפשרות ליצור איתו קשר טלפונית.
אני מרגיש בשבוע האחרון שחזרו לי החרדות בתקופת החודש כמעט לא היו לי חרדות.
כל הדפיקות לב,הקוצר נשימה,הלחץ נפשי הזה.היה לי במינון ממש שכמעט ולא קיים.ופתאום זה חזר לחיים איכשהו,ואני עדיין לוקח את אותו מינון ובאופן קבוע.האם יש אבחנה לזה...אולי צריך להעלות את המינון או שצריך להחליף את התרופה..רציתי לדעת מה אתם חושבים..האם זה טבעי, כי אני לא רוצה להרגיש מיואש כי היה בי תקווה שזה יעבור לי וזהו וזה שוב חזר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק להתייעצות דחופה.. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/01/2011אם ההחמרה קשורה להתחלת הטיפול זה נורמאלי, לכן מומלץ להתחיל חצי כדור. יש צורך לישלול בעיות סביבתיות ופסיכולוגיות הגורמות להחמרה. בנוסף יש לישלול בעיה גופנית ולישלול גורמים כגון : צריכת קפה , סיגריות ואו סמים , היכולים להחמיר חרדה. יש להתייעץ עם רופא מטפל בנדון.בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן..
ליאור17/01/2011התחלתי שלושה ימים חצי כדור כמו שהפסכיאטר אמר לי ולאחר מכן כדור אחר וכ'ו.ואני נמנע מכל הדברים שרשמת כך שאני לא רואה בעיה סביבתית אחרת.בגלל זה אני עדיין לא מבין למה זה חזר..האם קיימת אפשרות שכן צריך להעלות מינון או להחליף תרופה זו השאלה שלי.אם לא אז אני ימשיך לקחת בתקווה שזה יעבור פשוט..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן.. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/01/2011יש צורך לשלול תגובה לטיפול, תופעות לוואי. לפעמים יש צורך לקחת חצי כדור מעל שבוע. לפעמים יש מטופלים אשר הכבד שלהם עובד לאט יותר ( פירוק החומר הפעיל- SLOW METABOLISED ) ואז התגובות שונות למינון רגיל, זקוקים למינונים נמוכים יותר. יש צורך לפנות לרופא המטפל, אשר אמור לבדוק את תלונותיך ולהחליט, לא מומלץ לעשות שינויים בתרופה ללא התייעצות עם רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)