גמילה מבונדורמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מבונדורמין
    ליאת
    23/01/2011

שלום,אני נוטלת בונדורמין עקב קשיי הרדמות כבר שלוש שנים.פיתחתי סבילות ותלות בתרופה ויש לה השפעות הרסניות על חיי.מה הדרך הנכונה מבחינה רפואית להגמל?כעת כדי להרגיש השפעה של התרופה אני נוטלת ארבעה כדורים לפני השינה.בדיקות דם תקינות(כולל תפקודי כבד).פניתי למעבדת שינה וככל הנראה אני סובלת מהפרעה בשעון הביולוגי אך כדי להתחיל בטיפול אני חייבת להגמל מבונדורמין שכמובן הוא לא הטיפול המתאים לבעייה שלי.אז בעצם מה לעשות כדי להיגמל והאם יש לכדור זה תחליף ובאיזה מינון? אני בת 27 ובריאה בד"כ,לא נוטלת תרופות נוספות ולא צורכת אלכוהול.בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מבונדורמין

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

ליאת
    24/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/01/2011

לצורך גמילה, יש צורך ברופא ומעקב מסודר, יש להחליף בהדרגה לתרופות מרגיעות חזקות ולא ממכרות, לישקול על הוספת טראזודיל ואו סירקאדין ( מלטונין)
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו