מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעות לילהשרון24/01/2011
שלום רב,
שמי שרון אני בת 38 ונוטלת מזה כמעט שנה כדורים מסוג ציפראלקס.אני סובלת מחרדות כאשר בשנה האחרונה חלה הטבה בעקבות נטילת הכדור.
בחודש האחרון הרופאה נתנה לי "אסטו" בטענה שזה עושה בדיוק את אותה פעולה של הציפראלקס אולם בשלושה שבועות האחרונים אני מתעוררת באמצע הלילה עם הזעה מוגברת באיזור הצוואר בית החזה והמפשעות.האם זה קשור לשינוי או שמע עליי לבדוק דברים נוספים?
אני בחורה בריאה שעושה המון ספורט,מעבר להזעות בלילה אין לי שום סממנים מדאיגים נוספים כמו חום,או בלוטות מוגדלות.לפני כחמישה חודשים עשו לי בדיקות תקופתיות שהיו תקינות לחלוטין.
אנא חיזרו אליי ,אני מאוד מודאגת מהתופעה ובעיקר עצם היותי חרדתית לא עוזר למצב.
תודה ויום טוב
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות לילה - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי24/01/2011החומר הפעיל של שתי התרופות זהה אולם המעטפת שונה. אם זה היה זהה היו קוראים גם לאסטו ציפרלקס.... את צריכה להתעקש על התרופה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)