המשך קבלת נכות מהביטוח הלאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קבלת נכות מהביטוח הלאומי
    מומי
    24/01/2011

שלום לך...
    אני הייתי משתמש 20 שנה בסמים גם קונה וגם מוכר במילים אחרות סוחר סמים כול הזמן הייתי שומע קולות שאנשים מדברים אלי ויש לי קופים בראש אני מוכר לפסיכיאטר משנת 2004 בשנת 2008 הגעתי עם התקף אקוטי לדבריו של הפסיכיאטר יש דוח על זה
    קיבלתי בביטוח לאומי 40% נכות ואי כושר עבודה 100% יש לציין שאני ממשיך לשמוע קולות ורואה הזיות אני לוקח תרופה בשם ריספונד קיבלתי נכות לשנה.
    לא מזמן קיבלתי מהם מכתב שאני מוזמן להמשך בדיקת זכאות לנכות כללית הלכתי לפסיכיאטר שכתב לי את הדוח הראשוני של ההתקף הפסיכוטי בוועדה הקודמת הוא כתב שהמצב שלי ללא שינוי כרוני
    השאלות שלי אליך הם:
    א)האם יש סיכוי שבביטוח לאומי ישאירו לי את אותם אחוזי נכות שקיבלתי מהם כבר בעבר?
    ב)האם יש סיכוי שבגלל שהפסיכיאטר כתב מצב כרוני ללא שינוי אני יקבל הפעם נכות לצמיתות?
    בברכה מומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך קבלת נכות מהביטוח הלאומי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/01/2011

זה תחום ניחוש וספקולציה, אם האבחנה מצב פסיכוטי כתוצאה מסמים, ייתכן ויכולים לשנות, זה הרבה תלוי באבחנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו