דיכאון לאחר חצי היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון לאחר חצי היריון
    חסוי
    12/12/2007

אני חודש לאחר הפסקת היריון בחודש רביעי היריון ראשון הייתי בדיכאון כבד לא רציתי ליראות אף אחד אפילו לא את אמא שלי שהיא האדם השני הקרוב אלי אחרי בעלי עכשיו אני חזרתי לעבודה ליפני כשבוע וחצי עם רגשות מעורבים ומבולבלים ומוזרים בהתחלה הייתי עצובה גם בעבודה ועצבנית עכשיו קצת פחות יש לי פחדים לגבי העתיד אני רוצה ליהיות אמא רציתי כבר עכשיו ליהיות ולא חשבתי שיכול ביכלל ליהיות דבר כזה שהעובר מת פתאום (זה לא היה הפלה) קשה לי לעקל את זה ליפעמים גם בעבודה אני מרגישה שבא לי לדבר על זה כאילו שאני לא מאמינה שזה קרה ביכלל אני כעוסה שאנחנו הנשים צריכות לעבור את זה ליפעמים יש לי מחשבות שמפחידות אותי כמו למה שגברים לא יולידו זה נישמע מפגר רציתי לדעת אם זה נורמלי או שאני משתגעת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון לאחר חצי היריון

הוספת תגובה

• דיכאון לאחר חצי היריון

13/12/2007

די ברור שהדברים עליהם את חושבת הם "נורמלים לחלוטין". מוות של עובר תמיד חוויה קשה. נראה לי שאת מאוד מלאה מחשבות סביב הריון,לידה, אימהות, זוגיות, אני ממליץ לך לפנות לפסיכולוג לדבר איתו על הנושאים שמטרידים אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו