טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 22 סבלתי מ או סי די ולאחר טיפול ממושך של שנה בפריזמה(פרוזאק) 80מ"ג ליום כמעט חלפו כל הסימפטומים והמעשים הכפיתיים,שאלתי היא בנוגע להפרעות קשב וריכוז ,אובחנתי לפני שנה ככעל לקוי בריכוז ומאז אני נוטל(בהדרגה התחלתי) 90 מ"ג ליום קונצרטה אבל בתקופה האחרונה אני מרגיש שהריכוז שלי פוחת, האם ניתן לעלות במינון הקונצרטה?ומה הוא המינון המקסימלי? (אני שוקל 90 ק"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זהו איננו המינון המקסימלי של קונצרטה, אולם כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שמטפל בך שכן ישנם דברים רבים שיכולים להשפיע על הריכוז ויש צורך לנסות להבין את הגורם להחמרה במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד