שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עינת
    26/01/2011

אני בת 30 וסובלת ממתח בשרירים בגוף וממתח בכלל בחיים מרגישה כל הזמן בסטרס
    עייפה חוסר חשק לכלום לחץ בראש מתח בחלק גוף העליון בעיקר לפני שלוש שנים לקחתי ציפרמיל והפסקתי בהדרגה אחרי ההפסקה המתח בגוף התחיל השאלה שלי היא האם הציפרמיל השאירלי נזק? או שפשוט חזרתי לחרדות ולחץ שלפני והם אולי התגברו מה שהיה קורה בלי הציפרמיל
    ועוד שאלה חשובה לי ביותר איזה כדור כדאי לקחת לבעיה הזו שעיקרה מתח ועצבנות וחרדות? קראתי על כדור שנקרא אדרונקס האם זה יכול להתאים לבעיה?או שדווקא כדאי מעכבי ספיגה של סרוטונין ולא נוראדרנלין?
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    28/01/2011

הציפרמיל מזמן לא נשאר בגופך. סביר יותר שחזרת לסבול מהמתח והדאגה שמהם סבל בעבר. אדרונקס לא כל כך עוזר למתח וחרדה ולעיתים אף מחמיר אותם. במצבים אלו כדאי לבחון תרופות בעלות אפקט מרגיע יותר כמו רמרון לדוגמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמרון

עינת
    29/01/2011

רמרון לא אופציה מכיוון שאני דוגמנית מפורסמת ורמרון למיטב הבנתי גורם להשמנה , מה עוד יכולות להיות האופציות שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו