מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון?eti12/12/2007
אני בת 37 נשואה מזה חודשיים שאני לא מרגישה טוב שזה כולל עייפות קוצר נשימה במאמץ דופק גבוהה כאבים בחזה אושפזתי בבית חולים עברתי את כל הבדיקות האפשריות הכל תקין ובכל זאת אין לי כח וחשק לעשות כלום בלילה העיניים עצומות אבל אני לא ישנה יש לי בחילות נוראיות וכשמסתכלים עליי רואים עיניים עייפות הפסקתי ללכת ללימודים ערב שלהם נרשמתי אני לא מצליחה להבין כלום במהלך השיעור אין לי כח לעבוד אני עובדת בניקיון אין לי כח לנקות את הבית לבשל להתלבש והכי גרוע שיש לי המון אירועים ורק מהמחשבה שעליי להתלבש ולהתאפר בא לי למות אני רוצה שקט ותמיד בדרך לעבודה אני מחפשת דרכים שקטות גם בעבודה אני מוצאת מקום מסתור בכדיי להיות לבד ובשקט הייתי אישה מאוד פעילה וחרוצה היום אין לי זמן ואין לי כח ואני נאכלת מפנים שאני כבר לא אני מה לעשות? אני מרגישה חולה למה לא מאמינים?האם אני בדכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל12/12/2007שלום לך,
הסימפטומים שאת מתארת יכולים להתאים לאבחנה של דיכאון כמובן, שכדי לקבוע אבחנה מדוייקת את חייבת לפנות לרופא שיבדוק אותך וימליץ על טיפול המתאים למצבך. חשוב לציין שמצבים כאלה דורשים התערבות מהירה ככל האפשר. אם לא מטפלים מהר ובזמן המצב עלול להחמיר. לכן, הייתי מציעה לך לפנות לרופא ללא דיחוי!!
בהצלחה!
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)