מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה:אנונימי28/01/2011
אם אספר את פחדיי
לפסיכיאטר,שאני רק חושב את כל המחשבות שקראתי עליהם בסכיזופרניה(וזה הרבה)ומרגיש ממש רע מהן אך מודע לכך שאין אינן הגיוניות בעליל ולכן מתפקד בצורה הטובה ביותר,זה לא מפריע לי כלל,השינה שלי בלילה טובה מאוד והקשרים שלי טובים ואני לא מתרחק מאף אחד(למחשבות חוץ מהרגשה רעה אין השפעה עליי),ובעניין השני גם ההזיות גרמו לי להרגיש רע(קראתי על כך שחולי סכיזופרניה שומעים קולות של אנשים,ופתאום גם אני התחלתי לשמוע מעין קול בתוך הראש ולא באוזניים שאומר אני אלוהים אני המיטה אני איש בלתי נראה,סתם קול,שאני מודע שהוא לא הגיוני ולכן לא מתייחס אליו,אה ועוד דבר - אני שומע אותו רק כשאני חושב על זה,כלומר כמעט כל היום אני לא שומע כלום,וגם כשאני שומע זה בתוך הראש וזה עובר תוך שניות,כשאני כבר לא חושב על זה).
האם הוא יגיד לי שזה חרדה,היפוכונדריה,OCD או שיגיד שזה סכיזופרניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה: - תגובה
ד''ר חיים שם דוד31/01/2011בתתור התחלחה נראה לי שאתה סובל ועסוק מאוד במצשבות הללו. נראה לי שתחילת הפתרון תהיה לפנות אל פסיכיאטר ... אין לך מה לחשוש פסיכיאטרי מחוייבים בסודיות רפואית חמורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא מה הסיכוי שהפסיכיאטר
אנונימי31/01/2011יגיד שיש לי סכיזופרניה?יש סיכוי שזה משהו אחר?חרדה?OCD?או סכיזופרניה?שוב,המחשבות לא מפריעות לי לתפקד כלל כי אני מודע לכך שהן אינן נכונות ולא הגיוניות ולכן אני גם לא יכול לפעול על-פיהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)