שאלה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה:
    אנונימי
    28/01/2011

אם אספר את פחדיי
    לפסיכיאטר,שאני רק חושב את כל המחשבות שקראתי עליהם בסכיזופרניה(וזה הרבה)ומרגיש ממש רע מהן אך מודע לכך שאין אינן הגיוניות בעליל ולכן מתפקד בצורה הטובה ביותר,זה לא מפריע לי כלל,השינה שלי בלילה טובה מאוד והקשרים שלי טובים ואני לא מתרחק מאף אחד(למחשבות חוץ מהרגשה רעה אין השפעה עליי),ובעניין השני גם ההזיות גרמו לי להרגיש רע(קראתי על כך שחולי סכיזופרניה שומעים קולות של אנשים,ופתאום גם אני התחלתי לשמוע מעין קול בתוך הראש ולא באוזניים שאומר אני אלוהים אני המיטה אני איש בלתי נראה,סתם קול,שאני מודע שהוא לא הגיוני ולכן לא מתייחס אליו,אה ועוד דבר - אני שומע אותו רק כשאני חושב על זה,כלומר כמעט כל היום אני לא שומע כלום,וגם כשאני שומע זה בתוך הראש וזה עובר תוך שניות,כשאני כבר לא חושב על זה).
    האם הוא יגיד לי שזה חרדה,היפוכונדריה,OCD או שיגיד שזה סכיזופרניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה:

הוספת תגובה

• שאלה: - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    31/01/2011

בתתור התחלחה נראה לי שאתה סובל ועסוק מאוד במצשבות הללו. נראה לי שתחילת הפתרון תהיה לפנות אל פסיכיאטר ... אין לך מה לחשוש פסיכיאטרי מחוייבים בסודיות רפואית חמורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי היא מה הסיכוי שהפסיכיאטר

אנונימי
    31/01/2011

יגיד שיש לי סכיזופרניה?יש סיכוי שזה משהו אחר?חרדה?OCD?או סכיזופרניה?שוב,המחשבות לא מפריעות לי לתפקד כלל כי אני מודע לכך שהן אינן נכונות ולא הגיוניות ולכן אני גם לא יכול לפעול על-פיהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו