מערכת יחסים לא ברורה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים לא ברורה.
    תמר
    30/01/2011

שלום רב,
    אני כבת 26, מזה חצי חודש אני יוצאת עם בחור כבן 29. קיימת משיכה הדדית, וכיף לנו להיות יחד, במגע, בשיחות בבילוים וכו. אך מה שמעיב על המשך קיום הקשר הם סממנים נשיים של הבחור - הדבר מאוד בולט בקול (קול דק ונשי) ותנועות גוף עדינות, בעת הליכה קיים עינטוז של הגוף שמאוד בולט לעין. סביבתי הקרובה, אחות ואמא , כבר פגשו את הבחור ומיד הבחינו בכך שהוא "נשי". הדבר החל להפריע מעט גם לי. כשאני איתו אני חשה כאילו אני נמצאת עם בחורה ולא עם גבר. אני מאוד מתחבטת בהמשך הקשר, כי אני חשה שאני מתאהבת בו , אך לא יכולה, מצד שני, להתעלם ממה שהוא מפגין כלפי חוץ . ולפעמים אף נבוכה ומתביישת להציג אותו בפני משפחתי וחברות.
    האם השילוב של הקול הדק והנשי יחד עם תנועות הגוף העדינות ועינטוז הגוף מבשרים על היותו הומו וכי היציאה מהארון היא רק עניין של זמן,? האם עלי לפתוח נושא זה בפניו , או שהעניין יכול להיות רגיש מדי עבורו ועבור שנינו יחד ? האם עלי להמשיך לפתח את מערכת היחסים הזו, על אף הספקות בנטיותו המינית של הבחור?

אודה מאוד על חוות דעת,
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים לא ברורה.

הוספת תגובה

• מערכת יחסים לא ברורה. - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    31/01/2011

אין קשר בין המראה הנשי כביכול לבין ההעדפות המיניות שלו.
    המשיכה שלנו לאנשים כאלו או אחרים מושפעת מדברים רבים כולל מהמראה החיצוני. ההחלטה שלך לגבי המשך הקשר תצהיה בסופו של דבר על פי הרגשות לעומת הלחץ שהמשפחיה והחברים מפעילים והרצון שלך שיראו בו כבן זוגך על אף מראהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו