מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת אלפרלידרון30/01/2011
שלום,
אני בן 37, במשך שנים הייתי מטופל ב-effexor 75 לאחר שאובחנתי כסובל מבעיות חרדה. לפני שנה החלטתי להפסיק את לקיחת התרופה בהדרגה ולפני מספר חודשים הפסקתי לגמרי.
כעבור מספר חודשים בעקבות דיכאון וחרדה (שפרצו כנראה בגלל לחצים של מעבר דירה) הלכתי לפסיכיאטר אחר שאבחן אותי כסובל מ-ocd, היפוכונדריה ומבנה אישיות פרנואידי ונתן לי לוסטרל. התחלתי לקחת אותו לפני חודש שעלה בהדרגתיות עד למינון המקסימלי של 150 מ"ג (אליו הגעתי לאחר שבועיים). בנוסף לקחתי אלפרליד - בהתחלה 0.5 פעמיים ביום, אחר כך 0.25 פעמיים ביום, ועכשיו 0.25 פעם ביום.
אני רוצה להפסיק עם האלפרליד וגם רופאת המשפחה אומרת שאני צריך להפסיק , כי זה לא טוב לקחת אותו הרבה זמן (כבר חודש), אולם הפסיכיאטר מתעקש שאסור לי להפסיק ועלי לקחת את זה לפחות עד הפגישה הבאה איתו (עוד חודש) כי אם לוקחים את זה עם לוסטרל זה לא טוב להפסיק לגמרי
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אלפרליד - תגובה
ד''ר חיים שם דוד31/01/2011אפשר לקחת את התרופה בינתים על פי צורך , כלומר רק מתי שיש חרדה או התקף חרדה בהגבלה של מספר הפעמים ביום... זו התנהלות סבירה מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)