חייבת עצה-דחוף ביותר!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עצה-דחוף ביותר!!
    שני
    31/01/2011

היי!!
    אני בת 24 וסובלת מהפרעת דימוי גוף וכתוצאה מכך גם מחרדה חברתית.
    העניין הוא כזה: חברה הכי טובה שלי מתחתנת בעוד שבועיים ואין דבר כזה מבחינתה שאני לא ארקוד ואני ממש לא רוצה לאכזב אותה אבל לצערי אני יודעת שאני פשוט לא אהיה מסוגלת לקום מהכיסא ולרקוד כי אני אחשוב שאני אראה מגוחכת ושכולם יראו שאני חסרת ביטחון.לכל המתח הזה נוספת גם העובדה שהאקס שלי יהיה שם והמחשבה שהוא יהיה נוכח ושנשב באותו השולחן גורמת לי להיות יותר מתוחה ועצורה. מה עושים במצב כזה? אני מטופלת אצל פסיכולוגית אבל אנחנו בתחילת הטיפול כך שעדיין אין שינוי של ממש. זה מצב ממש הזוי שבו אני, החברה הכי טובה של הכלה חושבת על החתונה שלה יותר ממה שהיא חושבת.אשמח לעצות כי אני ממש לא יודעת מה לעשות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עצה-דחוף ביותר!!

הוספת תגובה

• חייבת עצה-דחוף ביותר!! - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    31/01/2011

יש אנשים שלא רוקדים מכל מיני סיבות ועדיין החברות לא מייחסות לזה את המרכז של מהות החברות שלהן.
    במידה ותרצי לרקוד תלוכלי לנסות לקחת תרופות הרגעה לצורך כך כדי להפחית את המתח. לעתים כדאי לשקול טיפול פסיכיאטרי על ידי תרופות על מנת להגביר את היעילות של הטיפול הפסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תרקדי

ת
    02/02/2011

זכותך להרגיש מה שאת מרגישה ולעבור מה שאת עוברת. את לא צריכה ליישר קו עם החברה בלקחת כדורי הרגעה רק כדי לרקוד ולרצות אחרים. אם החברה שלך באמת כזו חברה טובה תסבירי לה שאת לא מתכוונת לרקוד כי זה לא טוב לך כרגע לנפש.

או במלים אחרות: שמי זין!
    חברה חברה..את לא חייבת לרקוד אם לא טוב לך!! ועוד לקחת כדור הרגעה בגלל זה? ממש טירוף בעיני!

אנשים עוברים כל מני תקופות בחיים- זכותך לא להיות מסוגלת לרקוד כרגע!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו