מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות נפשיתנעמי01/02/2011
שלום
אני בת 32 עברתי הרבה טראומות בחיים (התעלליות נפשיות, מיניות, אלימות פיזית ומילולית) כבר מעל 5 שנים מטופלת בפוריות וללא ילדים, שינה לקויה חרדות פחדים מעל 12 שנה שיש לי חלומות הזויים ומפחידים לחלוטין התגובה היא שאני מתעוררת מתוך שינה מבוהלת מפוחדת לגמריי כי אני רואה כל מיני אנשים מתים ופעמים גם את בעלי שלידי אני מדמיינת בכל מיני אופנים וכו'... דכאון נפשי עמוק! לא מסוגלת לתפקד בבית ולתפקד בעבודה איני עובדת ולא יכולה לראות אנשים וחברים .... מסתגרת בבית
אין לי שקט אני חלושה ונמצאת באפיסת כוחות. וכל זה ממש על קצה המזלג.
כרגע פניתי לפסיכאטר פעם ראשונה ועוד כמה ימים תהיה הפגישה
אני מאוד מפוחדת אולי אני לא אצליח להעביר את המסר ?
אייך הוא יוכל להבין בדיוק מה אני עוברת?
מה הטיפול למצב כזה והאם אני יכולה לבחור איך לטפל כלומר לא להיות בקבוצות תמיכה אלא בשיחה אחד על אחד?
2 שאלות חשובות
1 אם אספר לו שאני כמה מתוך שינה בהתקף גדול מקפצת מפחד קיצוני מאוד הוא יאשפז אותי? אני מפחדת שלא יאשפזו אותי בכפיה בגלל זה?
אני לא מזיקה לאף אחד. רע לי מאוד
2 אני בטיפול פוריות ולדעתי ילד זה כל הרפואה שלי האם יש סיכוי שישללו ממני את זה בגלל שיתנו לי נכות?
תודה על הסבלנות וסליחה על האורך
שיהיו ימים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות נפשית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור01/02/2011היי נעמה, לקראת הפגישה את יכולה להכין נקודות חשובות שברצונך לשתף, לגבי אשפוז בכפייה - זה כפוף לחוק ורק במצבים פסיכוטיים ומסוכנות ממשית מאשפזים בכפייה , את יכולה להירגע מהבחינה הזאת. לגבי טיפול, הגישה היום לראות במטופל שותף בטיפול. אני אישית בונה תוכנית טיפולית ביחד עם המטופל, מעבר לזה, בטיפול ב CBT , בסוף כל פגישה אני מבצע בדיקה עצמית ופידבאק ביחד עם המטופל, לגבי הפגישה והטיפול ומתאים את עצמי לצרכי המטופל ומטרות הטיפול. בהצלחה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)