מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על פרפנןקובי13/12/2007
אני נוטל פרפנן 4 מ"ג כרגע התחלתי בערך לקחת כדור אחד ביום ב-4.11.07 אבל הרגשתי שזה לא מספיק כאשר בהוראת המטפל שלי ב-26.11.07 העלה לי את המינון לפרפנן 8 מ"ג פעמיים ביום אבל אני עדיין ממשיך עם ה- 4 מ"ג פעמיים ביום כי לא נגמר לי הכדורים של ה-4 מ"ג . ברגע שאני אתחיל לקחת את ה-8 מ"ג פעמיים ביום שזה יהיה לקראת סוף השבוע הקרוב זה בטח ישפיע עוד יותר טוב עליי .השאלה שלי מתי ההשפעה המלאה של הפרפנן תורגש במלואה ומה הבדלה לפרידור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פרפנן
15/12/2007פרפנן ופרידור תרופות דומות. לפרפנן פחות תופעות לווי. לוקח בדרך כלל כ 1-3 שבועות עד שהתרופות נותנות את מלאו השפעתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על פרפנן
קובי17/12/2007יש לי סחרחורות וכאבי ראש וקראצע לפי אתר של בית חולים גהה שזה גורם לכאבי ראש וסחרחורות ונותנים תרופה נגד התופעות לוואי פרטאן ואת זה לא נתנו לי מדוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על פרפנן
19/12/2007לקובי שלום
קריאה באתר אינטרנט היא לא תחליף לבדיקה רפואית. פרטאן הינה תרופה שנותנים כאשר יש תופעה שנקרות פרקינסוניסם כלומר, שרירים שמתקבצים. לא נותנים אותה לכאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)