שאלה על פרפנן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על פרפנן
    קובי
    13/12/2007

אני נוטל פרפנן 4 מ"ג כרגע התחלתי בערך לקחת כדור אחד ביום ב-4.11.07 אבל הרגשתי שזה לא מספיק כאשר בהוראת המטפל שלי ב-26.11.07 העלה לי את המינון לפרפנן 8 מ"ג פעמיים ביום אבל אני עדיין ממשיך עם ה- 4 מ"ג פעמיים ביום כי לא נגמר לי הכדורים של ה-4 מ"ג . ברגע שאני אתחיל לקחת את ה-8 מ"ג פעמיים ביום שזה יהיה לקראת סוף השבוע הקרוב זה בטח ישפיע עוד יותר טוב עליי .השאלה שלי מתי ההשפעה המלאה של הפרפנן תורגש במלואה ומה הבדלה לפרידור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פרפנן

הוספת תגובה

• שאלה על פרפנן

15/12/2007

פרפנן ופרידור תרופות דומות. לפרפנן פחות תופעות לווי. לוקח בדרך כלל כ 1-3 שבועות עד שהתרופות נותנות את מלאו השפעתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על פרפנן

קובי
    17/12/2007

יש לי סחרחורות וכאבי ראש וקראצע לפי אתר של בית חולים גהה שזה גורם לכאבי ראש וסחרחורות ונותנים תרופה נגד התופעות לוואי פרטאן ואת זה לא נתנו לי מדוע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על פרפנן

19/12/2007

לקובי שלום
    קריאה באתר אינטרנט היא לא תחליף לבדיקה רפואית. פרטאן הינה תרופה שנותנים כאשר יש תופעה שנקרות פרקינסוניסם כלומר, שרירים שמתקבצים. לא נותנים אותה לכאבי ראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו