מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוזקערן04/02/2011
שלום ,אני בן 18 ולוקח חצי כדור פרוזק חצי שנה.
יש לי שאלה ,אני לפעמים לא מקפיד לקחת כל יום ,אני פעם ב4-5 ימים שוכח לקחת ,ובמימים שאני לוקח זה בערך מ8-11 האם ניתן לקחת את הכדור הזה בשעה קבועה ,או שזה לא כל כך משנה ?
בנוסף אני רוצה לדעת אם אני יצתרך לקחת את הכדור הזה כל החיים ,זה די מלחיץ אותי וגורם לי לחשוב שאני לא כמו כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוזק - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/02/2011לא ברור מה הסיבה שאתה לוקח ( אבחנה, מספר אפיזודות, משך וכו'') לכן לא ניתן להתייחס לזמן שצריך. בדר'כ לוקחים חצי שנה , אם מדובר מאפיזודות קשות וחוזרות , נוטלים עד 5 שנים ושוקלים שוב.
חשוב לקחת בזמן קבוע ולהקפיד יומיום, הכדור עובד 24 שעות, לכן חשוב לקחת בזמן קבוע ולמנוע מצב של קפיצה בריכוז התרופה בדם ותופעות לוואי מיותרות ( לדוגמה אם לוקחים בערב ולמחרת לוקחים בבוקר- יוצר פיק בריכוז בדם..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)