מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מריטליןאנונימי04/02/2011
לפני כחצי שנה התחלתי לקחת ריטלין מחברי
וכאשר ראיתי כי אני רוצה להמשיך עם כדור זה הלכתי דרך המדינה לפסיכיאטר שם בילבלתי לה את המוח כי יש לי אישור והוא נימצא אצל רופא המשפחה שלי והיא החליטה לתת לי מרשם גם מבלי לראות אישור
הגעתי למצב שאני לוקח בין 5-6 כדורים של 10 מלגרם ביום ללא בקרה וללא חשיבה ובחודשיים האחרונים ראיתי את מצבי מדרדר כי התחלתי לקחת אות באקט של הסנפה ...
בנוסף לזה אני מודע לעצמי שיש לי נטייה להיתמכוריות והיתחלתי להרגיש שהריטלין לא עושה לי טוב
אני לא סומך על הפסיכיאטרית שקיבלתי מהמדינה כי היא בכלל אל בדקה ולא עשתה שום בקרה על הלקיחה שלי וגם שאמרתי לה שאני לוקח 6 כדורים ביום היא אמרה לי תפחית מינון אבל לא הסבירה איך וכמה ומה עושים
אני מאוד מעוניין לעשות את הגמילה הזאת באופן מבוקר מכיוון שאני גם צורך כדורים אנטי דיכאוניים ... אני מפחד שזה יוביל אותי לפסיכוזה
ואני לא יודע למי לפנות
אני גר באזור השרון אשמח אם תוכלו להסביר לי איך אני עובר דרך הקופה לפסיכיאטר אחר ומה אני צריך לעשות בשביל לעבור ובמה כרוך התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מריטלין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/02/2011לגבי מעבר לפסיכיאטר אחר - תברר בקופה, אין פיתרון אחר.
הגמילה מהתמכרות חייבת להיות באופן הדרגתי תוך מעקב רפואי מסודר.
אם אתה סובל מהפרעה נפשית בנוסף, אתה יכול לברר אישפוז קצר בבית חולים לב השרון, מחלקה ג' , המחלקה לתחלואה כפולה, מנהל המחלקה: ד'ר ארתורו לרנר. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)