גמילה מריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מריטלין
    אנונימי
    04/02/2011

לפני כחצי שנה התחלתי לקחת ריטלין מחברי
    וכאשר ראיתי כי אני רוצה להמשיך עם כדור זה הלכתי דרך המדינה לפסיכיאטר שם בילבלתי לה את המוח כי יש לי אישור והוא נימצא אצל רופא המשפחה שלי והיא החליטה לתת לי מרשם גם מבלי לראות אישור
    הגעתי למצב שאני לוקח בין 5-6 כדורים של 10 מלגרם ביום ללא בקרה וללא חשיבה ובחודשיים האחרונים ראיתי את מצבי מדרדר כי התחלתי לקחת אות באקט של הסנפה ...
    בנוסף לזה אני מודע לעצמי שיש לי נטייה להיתמכוריות והיתחלתי להרגיש שהריטלין לא עושה לי טוב
    אני לא סומך על הפסיכיאטרית שקיבלתי מהמדינה כי היא בכלל אל בדקה ולא עשתה שום בקרה על הלקיחה שלי וגם שאמרתי לה שאני לוקח 6 כדורים ביום היא אמרה לי תפחית מינון אבל לא הסבירה איך וכמה ומה עושים
    אני מאוד מעוניין לעשות את הגמילה הזאת באופן מבוקר מכיוון שאני גם צורך כדורים אנטי דיכאוניים ... אני מפחד שזה יוביל אותי לפסיכוזה
    ואני לא יודע למי לפנות

אני גר באזור השרון אשמח אם תוכלו להסביר לי איך אני עובר דרך הקופה לפסיכיאטר אחר ומה אני צריך לעשות בשביל לעבור ובמה כרוך התהליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מריטלין

הוספת תגובה

• גמילה מריטלין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/02/2011

לגבי מעבר לפסיכיאטר אחר - תברר בקופה, אין פיתרון אחר.
    הגמילה מהתמכרות חייבת להיות באופן הדרגתי תוך מעקב רפואי מסודר.
    אם אתה סובל מהפרעה נפשית בנוסף, אתה יכול לברר אישפוז קצר בבית חולים לב השרון, מחלקה ג' , המחלקה לתחלואה כפולה, מנהל המחלקה: ד'ר ארתורו לרנר. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו