עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עינת
    04/02/2011

אני בת 30 ולקחתי ציפרציל למשך שנתיים לפני שנה הפסקתי ומאז לאט לאט התחלתי להרגיש מתח בשרירים במיוחד באזור הצוואר והעורף עם הזמן שעובר מתפתחים לי גם כאבים וקשהש לי להזיז את הצוואר יותר מידי לצדדים עשיתי בדיקות שכללו אמ אר אי לצוואר והכל תקין עכשיו יש לי שתי שאלות אחת האם נתקלתם במקרה כזה שנוצר ממתח נפשי?ממש ברמה שקשה להזיז את הראש ולחץ בעורף ואפילו לחץ כלפי הפנים?
    האם זה יכול לקרות מהפסקה של ציפראמיל?שאולי נוצר חוסר בסרטונין מוגבר בגוף ולכן השרירים מתכווצים כל כך חזק?
    בבקשה תענו לי משהו מפורט כי אני ממש סובלת ולא ממש יודעת מה לעשות האם ללכת לכיוון פסיכיאטרי או כיוון רפואי אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/02/2011

באופן תיאורתי, הפסקת התרופה יכולה להוביל להחמרה במצב הנפשי ומתח.
    במקרה של שימוש מופרז של ציפרמיל ( ולא הפסקה) יכול להוביל לירידה של דופאמין באופן עקיף ותופעות לוואי נוירולוגיות.( EPS ) . כך שלאחר הפסקה סביר להניח שהמנגנון נפשי, מומלץ בדיקה מסודרת בכל מקרה על ידי רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו