מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהעינת04/02/2011
אני בת 30 ולקחתי ציפרציל למשך שנתיים לפני שנה הפסקתי ומאז לאט לאט התחלתי להרגיש מתח בשרירים במיוחד באזור הצוואר והעורף עם הזמן שעובר מתפתחים לי גם כאבים וקשהש לי להזיז את הצוואר יותר מידי לצדדים עשיתי בדיקות שכללו אמ אר אי לצוואר והכל תקין עכשיו יש לי שתי שאלות אחת האם נתקלתם במקרה כזה שנוצר ממתח נפשי?ממש ברמה שקשה להזיז את הראש ולחץ בעורף ואפילו לחץ כלפי הפנים?
האם זה יכול לקרות מהפסקה של ציפראמיל?שאולי נוצר חוסר בסרטונין מוגבר בגוף ולכן השרירים מתכווצים כל כך חזק?
בבקשה תענו לי משהו מפורט כי אני ממש סובלת ולא ממש יודעת מה לעשות האם ללכת לכיוון פסיכיאטרי או כיוון רפואי אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/02/2011באופן תיאורתי, הפסקת התרופה יכולה להוביל להחמרה במצב הנפשי ומתח.
במקרה של שימוש מופרז של ציפרמיל ( ולא הפסקה) יכול להוביל לירידה של דופאמין באופן עקיף ותופעות לוואי נוירולוגיות.( EPS ) . כך שלאחר הפסקה סביר להניח שהמנגנון נפשי, מומלץ בדיקה מסודרת בכל מקרה על ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)