מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב פרופסיה ורמוטיבבן06/02/2011
שלום,
אני מטופל בפרופסיה מספר שנים עקב נשירת שיער גברית,המצב של השיער שלי יציב מספר שנים והנשירה הופסקה כמעט לגמרי,לפני כחודשיים בערך התחלתי לקחת את התרופה רמוטיב עקב חרדות המלוות בדיכאון,תוך כחודש בערך התחלתי להרגיש בשיפור משמעותי בהרגשה ואני מרוצה מהתרופה,אך השיער שלי נושר ותוך כחודשיים השיער שלי ממש הדלל מתחילת הטיפול,כמו כן הפרופסיה גרמה לי לזקפה חלשה יותר ולכמויות נמוכות יותר של זרע בשפיכה ומאז שהתחלתי ליטול את הרמוטיב ,הזקפה חזרה להיות חזקה כמו בעבר וגם כמות הזרע גדלה,האם ייתכן שבעצם הרמוטיב מבטל את ההשפעה של הפרופסיה ולכן הנשירת שיער שלי חזרה?
מה עלי לעשות?מצד אחד אני רוצה להרגיש טוב אבל מצד שני לא רוצה לאבד את השיער ולהקריח....
ניסיתי מספר תרופות כימיות כמו רסיטל וסימבלטה אשר גרמו לי לתופעות לוואי ולא יכולתי להמשיך אותן....
האם יש לי פתרון אפשרי לבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב פרופסיה ורמוטיב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/02/2011לפי התיאור שלך, ייתכן השפעה של רמוטיב. יש לברר זאת מול הרופא המטפל אשר בידיו יותר מידע ותמונה קלינית שלמה יותר.
יש צורך לבצע בדיקות דם ובמיוחד תיפקודי כבד , בקופ'ח. באם תיפקוד כבד ירוד, רמוטיב תיאורתית יכול להוריד את השפעת התרופה דרך מנגנון ביו-כימי בכבד. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)