מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפראמיל לא עוזר...נעמי07/02/2011
שלום
אני בת 32 נשלחתי לפסיכאיטר עקב דכאון קשה וילדות קשה התעלליות וכו'
פעם ראשונה לפני חודש נתנו לי ציפראמיל פעמיים ביום וזה לא עוזר לי ולא משפיע עלי שום דבר ועדיין יש לי סיוטי לילה נוראים ושינה לקויה מה עלי לעשות? האם זה מצב נורמאלי שלא משפיע הכדורים אולי הוא יתן לי משהו אחר?
ולגבי כדורי שינה זודרום אני נרדמת טוב ושוב קמה כמה פעמים באמצע הלילה מחלומות רעים אז איזה כדורים היית ממליץ לקחת???
תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפראמיל לא עוזר... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/02/2011יש למצות את הטיפול נוגד דיכאון, להמתין ולעלות לפי הצורך.
לגבי שינה , זודורם מאופיין בהשפעה מהירה אך לטווח קצר.
נוקטורנו ( NOCTURNO 7.5MG ) , בן דוד של זודורם, עובד פחות מהר, אך משרה שינה לאורך זמן רב יותר ( מעט טעם מר)
בנוסף מומלץ לשים דגש על הייגינה של השינה, חינוך רפואי פשוט שיכול לשפר את איכות השינה, לפרטים נוספים, ראי באתרי, בדף מטופלים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)