הפרעה קונברסיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה קונברסיבית
    אמא מודאגת
    07/02/2011

ביולי 2010 בתי/חיילת עברה תאונת דרכים אזרחית בזמן חופשה, הפגיעות יחסית קלות, תודה לאל, אחרי שבועיים מעדה ונפלה, מאז הנפילה החלו תנועות לא רצוניות בשכמות, לבנתיים השתחררה מהצבא, בגלל חוסר האונים והיכולת של הצבא לטפל בה, מאז אנו מטופלים ע"י משרד הביטחון, כאשר, הטיפול כולל, פגישות עם נוירולוג, ופסיכיאטר ההאחבנה הפרעה קונברסיבית, מטופלת בציפרילקס ורספידל, ולצערי אין שינוי ושיפור במצבה, להפך, עקב השימוש בתרופות הפסיכיאטריות, מצב רוחה ירוד ונוטה לבכות לעיתים קרובות. אני ממש חסרת אונים ומיואשת, בתי לא יוצאת מהבית, עקב תגובות קיצוניות של הסביבה, כגון: נעיצת מבטים, ואף התפרצויות של צחוק מצד הסביבה. הרופאים, לא יודעים לומר אם זה יעבור, ורובם אף המומים מהתופעה. הומלץ על טיפול היפנוטי, שכרגע בתי לא יכולה לקבל, מפני שאינה מוכרת כנכה ממשרד הביטחון. בבקשה תעזרו לי, תפנו אותי למישהו שמבין, שיוכל לראות אותה ולייעץ לנו מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה קונברסיבית

הוספת תגובה

• הפרעה קונברסיבית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/02/2011

תשקלי פניה למישהו שגם מטפל בהיפנוזה שיוכל להעריך את מצבה ולעזור בתכנון הטיפול, מומלץ לפנות לד'ר חיים שם דוד, מנהל הפורום. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו