מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת כדור נגד דכאון בבת אחתבתיה09/02/2011
שלום
השתמשתי במשך 3 חודשים באסטו כדור ליום ל 10 מג.
אני מעונינת להפסיק לגמרי, עשיתי מספר שינויים חיובים בחיי.
האם זה בסדר להפסיק בבת אחת? הרי זו לא תקופה ארוכה...ואני ממש לא רוצה להמשיך כדי לא להתמכר לזה גם נפשית..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת כדור נגד דכאון בבת אחת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/02/2011לא מומלץ להפסיק באופן מיידי, מומלץ להמשיך חצי כדור למשך כחודש נוסף ואז לישקול הפסקה. חשוב שנושא ההפסקה יהיה תחת מעקב רופא אשר ינטר את מהלך ההפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת כדורי רמרון
חן04/12/2011שלום,
ננטלתי במשך שבע שנים חצי כדור רמרון לפני השנה.
לפני כ- חודשיים הפסקתי ליטול אותם בבת אחת.
האם עליי לחזור לרופא שטיפל בי להתייעצות ולמעקב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי..
חן09/12/2011מזה כ- 7 שנים נטלתי כדרו רמרון חצי כדור לפני השינה. כעת הפסקתי את הכדורים בעצמי. האם עליי לפנות לגורם מטפל ליעוץ ומעקב?
אני לא יודעת אם זה קשור להפסקה אך אני חשה ירידה במוטיבציה לבצע כל מיני דברים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול אם יש או היו לך תסמיני
דין09/12/2011גמילה מהכדור?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה:
חן13/12/2011לא משהו ספציפי שאני יכולה להצביע עליו, אבל ההייתי אז אצל הרופא בקשר להפסקת הכדור והוא המליץ לי להפסיק בקיץ כי בחורף יש יותר נטייה למופנמות, דיכאון. ואלו אותם דברים שהכדור מטפל בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)