SEROQUEL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SEROQUEL
    יניב
    11/02/2011

שלום אני בת 18 והתחלתי ליטול SEROQUELבהמלצת רופא כמובן שאלותי הן ....

1.האם בגילי מותר ליטול אותה כי קראתי שהיא אינה מיועדת למתבגרים

2.אני יודעת למה היא מיועדת אך הרופא אבחנה אצלי ללא כשר לפסיכוזה מצבי רוח לא יציבים ואני בדיכאון עמוק כבר שבועיים רציף שאלתי האם התרופה יכולה לסייע לי לאיזון מצבי הרוח ואפילו לרפא מדיכאון

3.מה הם תופעות הלוואי השכיחות שלה ? ליפנייה נטלתי ריספרדל במינון נמוך אך הרופא אמרה שזה לא אמור להשפיע אז העלנו את המינון ועם העלת המינון באה תופעת לוואי בילתי ניסבלת כגון רעד ורצון לזוז כל הזמןןן אז החלפנו לרסקוול בטענה שזה לא משמין ופחות עושה תופעות לוואי שאלתי היא מה תופעות הלוואי הנפוצות ביותר של התרופה הזאת אני נורא מפחדת מהשמנה אין באפשרותי לעשות כרגע ספורט הרופא אמרה לי שהיא לא משמינה והאם ביגלל שרספרדל גרם לי לרעד ולזוז כל הזמן גם תרופה זו עלולה ליגרום לי לרעד ולזוז כל הזמן עם העלה את המינון ?או פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SEROQUEL

הוספת תגובה

• SEROQUEL - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    13/02/2011

ניתן לקחת סרוקוול בגיל 18. התרופה היא גם טיפול מקובל להפרעות במצב הרוח בעיקר מאניה-דיפרסיה אך גם באמפליטודה נמוכה יותר.
    בנוגע לתופעות הלוואי הנפוצות - תיתכן עייפות, עליה בתאבון, נוקשות שרירים וגם קשיי ריכוז. יש לזכור שרוב האנשים אינם סובלים מתופעות הלוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו