מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ומתחיםתמר12/02/2011
לצוות הפורום שלום רב!
אימי נפטרה לפני 4 שנים ומאז אני סובלת מחרדות ופחדים דברים שקודם לכן לא היו לי כלל. יש לי התקפי חרדות לא מוסרים שאין לי שליטה עליהם רעד, דופק מהיר, חולשה ברגליים,. הייתי אצל נוירולוג ואני לוקחת אלפרוקס 0.5 פעמיים ביום והוא הוסיף לי גם פאקסט1 ביום בבוקר. התחלתי עם חצי כדור למשך שבועיים והכדור גורם לי לעייפות נוראית שאין לי שליטה עליה הלכתי לרופאת משפחה ואמרתי לי שהכדור מעייף אותי מאוד היא אמרה להמשיך עוד שבועיים המשכתי עוד שבועיים ועדיין הוא גורם לי לעייפות כבר בשמונה בערב אני רוצה לישון שהייתי רגילה לישון מאוחר יותר. הכדור מצד אחד עזר לי בבעיות שיווי משקל שנבעו עקב החרדות ואני קצת יותר רגועה.
עד שאפגש שוב עם הנוירולוג מה לעשות? האם להוסיף עוד אלפרוקס? האם להפסיק את הכדור?
אני רוצה כבר משהו שיגרום לי רגיעה ושלווה בגוף ושאחזור למיטבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות ומתחים - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי13/02/2011מה שאני מציע זה ללכת לפסיכיאטר ולא לנוירולוג ולרופא משפחה. צריך לעשות אבחון מסודר, להתאים טיפול מתאים שיתכן שהוא תרופתי אך אולי גם פסיכולוגי או ביופידבק.
אלפרוקס היא תרופת הרגעה והיא לא תפתור את בעיית החרדות. בנתיים אפשר לקחת אותו עד שמתייעצים עם מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)