מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הטיפול:פסי דחוףמיקי14/02/2011
שלום,
צרכתי במשך מס' חודשים תרופה שלא גרמה לי להטבה בנושא הסרטים מהם אני סובל.(אוסידי) הרגשתי רע מאד ובעיצה אחת עם הפסיכאטר התחלתי לרדת במינון עד להפסקה מוחלטת. קיבלתי ממנו מרשם אחר לתרופה שונה מאותו סוג.
אחרי מחשבות מרובות ושעורי בית שעשיתי, החלטתי להפסיק את הטיפול התרופתי לתמיד ולכן אני לא מתכוון לצרוך את התרופה החדשה.
מאז הפסקת התרופה אני עובר "ג ה י נ ו ם" מבחינה פיזית. עייפות, חולשה, סחרחורות.
הרצון היחיד שלי היא להתנקות מהתרופה וזה הכל. אני מבין שזה חלק מתהליך גמילה שאני צריך לעבור עד שהגוף יחזור לעצמו. הבנתי כי לצערי זה עלול להמשך תקופה ארוכה.
1. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת, להתנקות?
2. האם מחובתי ליידע את הפסיכיאטר בהחלטתי לא להמשיך לתרופה הבאה או שאינני חייב לו דבר בעצם הפסקה מוחלטת של התרופה הראשונה שנתן לי.
הערה אליכם הפסיכיאטרים: אולי אני חי בסרט אבל אותי חינכו שלפני שכל אחד עוסק במקצוע שלו קודם כל עליו להיות בנאדם. מאז סיום לקיחת התרופה, אני מרגיש רע מאד מבחינה פיזית ואני מקווה מאד שזה לא יתפתח גם לפן הנפשי .
הפסיכאטר שלי מודע למצבי.
לא מתקשרים למטופל שסובל למרות ששומעים מאותו מטופל מספר פעמים כי הוא עובר "גיהנום" ודורשים בשלומו? לא מבררים את מצבו? היכן האחריות? האם כל אחד מהמטופלים הוא ת.ז שמשלם לאותו פסיכיאטר מאות שקלים לפגישה? היכן היחס האלמנטרי למטופל?
הרי אתם הפסכיאטרים לא נותנים לנו אופטלגין או אקמול! אל תשכחו את זה...
אם אתם חושבים אחרת ממני, אשמח לשמוע הסבר הגיוני להתנהגות כזו.
הסובבים אותי ואני המומים מהיחס, עצבנים מהמצב ובעיקר מקווים שארגיש טוב.
אשמח לקבל תשובות לשאלותיי,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הטיפול:פסי דחוף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/02/2011אני לא בטוח שההתנתקות מהווה בחירה נכונה, הפסקת הטיפול יכול להוביל להחמרה משמעותית וסבל מיותר.
מומלץ קודם כל להתיעץ עם רופא מטפל בנושא התרופות.
יש אופציה של טיפול קוגנטיבי התנהגותי כתוספת לתרופות או ללא תרופות.
לפרטים לגבי טיפול התנהגותי קוגנטיבי ( CBT ) , אתה מוזמן לבדוק באתר שלי, בדף המטופלים, יש חומר רב בנושא להורדה חינם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)