הקשר בין חוסר מסגרת לדיכאון ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין חוסר מסגרת לדיכאון ...
    יניב
    16/02/2011

שלום אני לומדת בכיתה יב אך בתחילת שנה נשרתי מבית ספר אינני מסוגלת עוד לאחר שעזבתי נשארתי בבית יוםיום אני מתראה עם חברות אך לא קמה בבוקר לשום מסגרת זה נמשך כחודשיים ורק לאחר חודשיים אני מרגישה נורא ואיוםםםםם לפתע אני מתגעגעת נורא לבית ספר נורא נורא ומתחילה לחשוב שטויות בראש

האם הדיכאון העמוק שנפלתי לתוכו והשטויות שאני חושבת יתכנו בגלל העובדה שכבר כמה חודשים אני לא בשום מסגרת מלווה אותי תחושת רייקנות אדירה וסבללל שמעולם לא סבלתי.... סבל שאין לתאר מה דעתך ?? זה ירגיע אותי לדעת שיתכן שזה בגלל שאין לי שום מסגרת שתחזיר אותי למציאות ... מה כידי לי לעשות ? לחפש עבודה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקשר בין חוסר מסגרת לדיכאון ... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/02/2011

היי מירי, אכן חוסר מסגרת מהווה גורם דחק אשר גורם נזק.
    לא ברור לי הסיבות שעזבת, חשוב לתת מענה לסבל נפשי וגופני, לחשוב על תוכנית לגבי העתיד. תנסי לברר יעוץ במסגרת קופ'ח או באופן פרטי לגבי מצבך הנפשי וגופני.
    לגבי מה לעשות, אני לא מכיר אותך מספיק, יש צורך לברר מה יגרום לך הכי שקט נפשי והכי טוב. בהצלחה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו