אפקסור -ויפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור -ויפקס
    חסויה
    16/02/2011

שלום רב!
    אני בת 18, מחלימה מאנורקסיה, במשקל תקין ומטופלת במרפאה לחרדה ליד ביתי ,בעברי הקרוב אושפזתי לסירוגין לזמנים קצרים ואשפוז אחד ארוך וממושך במחלקה פסיכיאטרית .לאור מצב רוחי הירוד מזה זמן רב,חרדה גבוהה ,התפרצויות בכי וכן הלאה הפסיכיאטרית במרפאה בה אני מטופלת הציעה לי אפקסור (ויפקס), ניתן לי פריזה בעבר למשך זמן ממושך (כשנה וחצי) אך הטיפול עם כדור זה לא עזר,לכן הוחלט להחליפו וכיום אני מטופלת באפקסור כבר שבועיים לערך אולי יותר, מתחילת הטיפול בכדור זה יש לי כאבי ראש בלתי פוסקים ,לאורך כל היום, שאפילו מקשים עליי להירדם וגם כאשר אני נרדמת אני קמה משנתי בגלל הכאבי ראש, הם מטרידים אותי בבית ספר ,מכבידים עליי ואני מרגישה לחץ פנימי כזה . גם בחילות לא מעטות יש לי .
    קראתי בעלון של התרופה הנ"ל כי ישנן תופעות לוואי אלו בנטילת התרופה אך איני מבינה ,האם הכאבי ראש לא אמורים להיפסק כעבור זמן מה או לפחות להירגע בשלב מסויים של היום ? האם גם הבחילות קשורות לכדור כפי שאני מבינה? או שמא אני טועה וכאבים אלו צריכים להיבדק ע"י גורם אחר?
    אשמח לתשובה ,תודה רבה מראש על ההתייחסות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור -ויפקס

הוספת תגובה

• אפקסור -ויפקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/02/2011

ייתכן וזה קשור לתרופה, לא ברור המינון ומשך הטיפול, מחלות נלוות וכו''
    יש לעקוב אחר לחץ דם, לחלק את הטיפול מספר פעמים או שימוש ב XR .
    יש להתייעץ עם הפסיכיאטר וכן רופא משפחה בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו