אשפוז יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשפוז יום
    ע'
    17/02/2011

שלום,
    רציתי לשאול כמה שאלות לגבי אשפוז יום.
    1. האם האשפוז מתועד בתיק רפואי? האם בעתיד למעסיקים תהיה אפשרות לראות שהייתי מאושפזת? האם זה עלול להשפיע לרעה?
    2. האם אשפוז יום ברמבם הוא מסגרת טובה? מה ידוע לכם עליה?
    3. האם אפשר להגיע לאשפוז יום 3 ימים בשבוע (ולא 5)?
    4. מיהם האנשים שמגיעים לאשפוז יום? אני סובלת מדכאון וptsd, האם רב האנשים מגיעים עם רקע של מחלות נפש קשות או שהסביבה מתאימה גם עבורי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשפוז יום

הוספת תגובה

• אשפוז יום - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/02/2011

אשפוז יום פתרון מעולה למי שיכול לשלב בין בית ובית חולים ומצבו לא חמור עד כדי צורך באשפוז מלא.
    לגבי סדר היום , תלוי במקום ובמנהל המקום.
    רמב''ם מקום מעולה.
    לגבי מידע, יש איסור בחוק על מתן רפואי, פרט באם חותמים על וויתור סודיות והסכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - והמשך שאלה

ע'
    17/02/2011

האם אתה יודע אם מעסיקים מתעקשים על חתימה על ויתור סודיות רפואית או לא?
    חשוב לי לדעת, מכיוון שאני לא חייבת להתאשפז. המצב שלי בינוני, והמטפלת שלי לא חושבת שאני צריכה להגיע לאשפוז. במידה והאשפוז ישפיע עלי לרעה בעתיד זה משהו שהייתי מעדיפה להמנע ממנו. מה ידוע לך על זה?
    אשמח לתשובה. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו