דחוףףף עזרה בהפרעה טורדנית כפייתית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף עזרה בהפרעה טורדנית כפייתית!
    A
    19/02/2011

זה משתלט לי על החיים! אני לא יכולה לשאת את זה יותר!! המוח של עסוק כל הזמן במחשבות סרק...! פעם זה היה על המשקל אחרכך המנעול של הדלת אחרכך צעדים עם הרגליים לחזור על מילים כל הזמן ...אני צריכה עזרה!! בבקשה....

מה הטיפול המועיל ביותר בבעיה הנוראית הזאת?! כי זה מגיע למצב שאני עוד רגע מאבדת את העשתונות!!

שמעתי על התרופות מקבוצת ה- ssri אבל השאלה היא אם זה באמת מספיק עוזר?!
    כי החשש הוא שזה לא יפסק לעולם!!

זה פשוט נוראי הדבר הזה! המוח של מוטרד 24 שעות ביממה!

אי אפשר לחיות עם הדבר הזה!!

מישהו יכול לעזור??

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל-A

שי
    20/02/2011

את חייבת לראות פסיכיאטר ולקחת תרופות אם את במצב כזה. הבעיה שלך מוכרת כבר מספיק שנים ופיתחו תרופות בדיוק בשביל להקל על מי שסובל מהן. מה הטעם לשאול אם זה מספיק עוזר? אפילו אם זה יעזור לך בממש טיפה, זה עדיין יהיה יותר טוב ממה שאת מרגישה עכשיו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף עזרה בהפרעה טורדנית כפייתית! - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    20/02/2011

הטיפול היעיל ביותר בהפרעה כזו הוא שילוב של טיפול תרופתי יחד עם טיפול קוגניטיבי התנהגותי.
    פני בהקדם לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו