לא קיבלתי התייחסות ותשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי התייחסות ותשובה
    אלכסנדר
    21/02/2011

שלום למשתתפי הפורום אני חולה בocd וסכיזופרניה .מקבל אינווגה ואנפרניל ...כמו כן דקינט
    כדור אחד יש לי בעית ריכוז גדולה וישנניות .ניסיתי כל התרופות ממשפחת ssri ללא היענות לטיפול אנפרניל עוזר אבל לא ממש לאיכול להגיע למינון אופטימלי עקב תופעות לוואי .ברצוני ללמוד או לעשות משהו .אבל עקב בעיות ריכוז לא מצליח ....מי שיחה אם פסיכיאטר הבנתי שאם אני אקח ריטלין זה יביא אותי לפסיכוזה שאני לא אצא ממנה ....מבקש חוות דעת שלכם אולי אתם יודעים איך למנוע תופעות לוואי של 1ישנניות ...2וריכוז אם יש משהו לקחת לאחד המצבים כדי שאני אוכל ללמוד ולתפקד ...מה לקחת אם תרופות פסיכיאטריות ומה לגבי תוספי מזון אם זה בעייתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא קיבלתי התייחסות ותשובה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/02/2011

צריך לברר לגבי לחצי הדם, להקפיד על שתיה תקינה, שתן בהיר שקוף, יש תרופות שיכולות לתרום לריכוז, לדוגמה : אדרונקס, תלוי בשיקול הרופא המטפל, סיכון מול תועלת, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו