אני סובלת מ- ocd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת מ- ocd
    נועה
    21/02/2011

שכולל מחשבות טורדניות כפייתיות אובססיביות כחלק מהמחשבות שלי מופיעים לי תמונות בראש (כמחשבה) של אח שלי מטריד אותי מינית או אונס או תוקף אותי מינית בדרכים שונות ואני חוששת שזה משהו שאולי קרא לי שהייתי קטנה ושאין לי זיכרון אמיתי ממנו (כי אני לא זוכרת שום דבר) אבל יש לי תמונות במחשבה. השאלה היא 1. האם מחשבות או סי די מסויימות יכולות להצביע על זיכרון מטראומת עבר מציאותית?
    2. האם יש מקום במקרה שלי לפנות להיפנוזה שתשחזר את העבר שלי בכדי לדעת אם עברתי התעללות מינית או לא? ואם כן האם אפשר להשיג טיפול כזה דרך קופת חולים מכבי או שעליי לחפש טיפול פרטי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני סובלת מ- ocd

הוספת תגובה

• חשובה לי מאוד התגובה לשאלתי

נועה
    22/02/2011

למה עדיין לא זכיתי לתשובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת מ- ocd - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/02/2011

OCD - לא מייצגות אירועים בהכרח שקרו בדר'כ. יכול להיות סיבות שונות. אם את מעוניינת לברר לגבי היפנוזה, את יכולה לנסות לפנות באופן פרטי למנהל הפורום, ד'ר חיים שם דוד ( מומלץ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

נועה
    10/03/2011

איך אפשר להבדיל בין זיכרונות למחשבות שווא? או שזאת שאלה שקשה לענות עליה דרך הפורום.

תודה על ההפנייה אני אתקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו