מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר רגשותיניב22/02/2011
שלום רב,
אני מנסה להבין את התופעות שיש לי לאחרונה ולדעת אם יש סיכוי שהן קשורות לדיכאון.
אני טופלתי לפני כמעט שנה ביוד רדיואקטיבי עבור בלוטת התריס שלי ונכנסתי לתת-פעילות עמוקה (שהבנתי שיכולה להוביל לדיכאון). כיום אני מאוזן מבחינת הבלוטה אבל יש לי מספר תופעות שהחלו מיד לאחר שהתחלתי טיפול באלטרוקסין:
1. אני מרגיש מעט רגשות. אם שואלים אותי מה דעתי על משהו אני לא מצליח לייצר את הרגש שיגיד לי אם אני אוהב את הדבר הזה או לא. למעשה אני לא מצליח להיקשר לדברים, כמו למשל לדמויות בטלוויזיה. בעבר הייתי בן-אדם מאוד רגיש.
2.אני לא מצליח להתלהב. בעבר הייתי בן-אדם שמאוד אוהב להתלהב ומאוד שמח. היום אני פשוט לא מצליח להתלהב גם כשמשהו טוב קורה.
3.אין לי עניין או עניין מועט בסקס. אני יודע שמנטלית אני רוצה את זה, אבל רגשית יש לי מעט רצון. (נבדקתי הורמונלית לגבי זה והתוצאות שלי יצאו תקינות).
4.אני מרגיש הרבה פעמים שאנשים סביבי הם ברי מזל כי הם זוכים לתחושות שאני לא מרגיש שאני זוכה להם יותר. זה נורא מתסכל.
5.אני סובל מבעיות בזיכרון לאחרונה אבל אני חושב שזה יכול להיות קשור גם לבלוטת התריס אולי, למרות שכמו שאמרתי אני מאוזן.
אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. האם יש סיכוי שמדובר בדיכאון?
תודה,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר רגשות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/02/2011יש סיכוי לדיכאון, על רקע תת פעילות ורמות T3 T4 נמוכות או עצמאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)