חוסר רגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רגשות
    יניב
    22/02/2011

שלום רב,
    אני מנסה להבין את התופעות שיש לי לאחרונה ולדעת אם יש סיכוי שהן קשורות לדיכאון.
    אני טופלתי לפני כמעט שנה ביוד רדיואקטיבי עבור בלוטת התריס שלי ונכנסתי לתת-פעילות עמוקה (שהבנתי שיכולה להוביל לדיכאון). כיום אני מאוזן מבחינת הבלוטה אבל יש לי מספר תופעות שהחלו מיד לאחר שהתחלתי טיפול באלטרוקסין:
    1. אני מרגיש מעט רגשות. אם שואלים אותי מה דעתי על משהו אני לא מצליח לייצר את הרגש שיגיד לי אם אני אוהב את הדבר הזה או לא. למעשה אני לא מצליח להיקשר לדברים, כמו למשל לדמויות בטלוויזיה. בעבר הייתי בן-אדם מאוד רגיש.
    2.אני לא מצליח להתלהב. בעבר הייתי בן-אדם שמאוד אוהב להתלהב ומאוד שמח. היום אני פשוט לא מצליח להתלהב גם כשמשהו טוב קורה.
    3.אין לי עניין או עניין מועט בסקס. אני יודע שמנטלית אני רוצה את זה, אבל רגשית יש לי מעט רצון. (נבדקתי הורמונלית לגבי זה והתוצאות שלי יצאו תקינות).
    4.אני מרגיש הרבה פעמים שאנשים סביבי הם ברי מזל כי הם זוכים לתחושות שאני לא מרגיש שאני זוכה להם יותר. זה נורא מתסכל.
    5.אני סובל מבעיות בזיכרון לאחרונה אבל אני חושב שזה יכול להיות קשור גם לבלוטת התריס אולי, למרות שכמו שאמרתי אני מאוזן.

אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. האם יש סיכוי שמדובר בדיכאון?
    תודה,
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רגשות

הוספת תגובה

• חוסר רגשות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/02/2011

יש סיכוי לדיכאון, על רקע תת פעילות ורמות T3 T4 נמוכות או עצמאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו