ירידה בסוליאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בסוליאן
    ניסים
    22/02/2011

שלום, אני לוקח מינון של 800 מ"ג סוליאן 400 מ"ג בבוקר ו-400 מ"ג בערב וגם שני כדורים של ארטן כנגד תופעות הלואי של הסוליאן.
    אני מעונין לרדת במינון עד להפסקה מלאה של הסוליאן, ואני אשמח אם אחד מהרופאים יסביר לי איך אפשר לעשות את זה , בהדרגה כמובן עד להפסקה מלאה של הסוליאן. כבר עכשיו התחלתי לרדת במינון ואני לוקח 400 מ"ג, 200 מ"ג בבוקר ו-200 מ"ג בערב, אני צריך הכוונה איך להמשיך לרדת בהדרגה עד להפסקה מלאה של הסוליאן (או שכבר עכשיו אפשר להפסיק לגמרי?) אשמח אם אחד מהרופאים יוכל לעזור לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בסוליאן

הוספת תגובה

• עוד

ניסים
    23/02/2011

אני אשמח אם גם אחד מהרופאים יגיד לי איך להמשיך עם הארטן אחרי שאני אפסיק עם הסוליאן,כמה זמן עוד צריך להמשיך עם הארטן כדי למנוע תופעות לוואי של הסוליאן?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/02/2011

הורדה והפסקה של טיפול נוגד פסיכוזה ונוגד תופעות לוואי מומלץ שיהיה תחת פיקוח רופא אמיתי ולא ווירטואלי, מצטער, זה לא רציני להנחות אותך בפורום במעשה כל כך חשוב ואחראי. מומלץ לפנות ולהתייעץ עם רופא מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו