מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש ל OCDבר ט23/02/2011
שלום לך ותודה על העזרה מראש.
אני חייל,אשר סובל מתקופה לא ממש טובה,אשר מתבטאת בחרדות ודכאונות ממאוד כבדים.
בערך ב5-6 החודשים האחרונים מתגבר לי חשש שתמיד היה לי מקרינה של פלאפון,וחס וחלילה מחלה סרטנית.כל פעם שהפלא חייב להיות בכיס המכנס אני מכבה אותו וכאן מתחילה הבעיה אני חייב לבדוק כל כמה דקות שהפלא אכן כבוי,מצד אחד אניודע שהוא כבוי אבל לא בטוח במאת האחוזים,הבעיה הגדולה היא בלילה,הקריהנמאוד מססוכנת בלילה,ולכן אני מקפיד כבר מספר שנים כל לילה לכבות את הפלאפון,אבל בחודשים האחרונים שוב אני קם כל כמה דקות מהמיטה על מנת לבדוק שהפלא אכן כבוי,ואני פשוט לא נרדם,לאחרונה זרקולאוזני לבדוק בהקשר למחלה המצוינת לעיל,קראתי ולכן אני פונה אליך (איני בקשר עם הוריי)
חשוב לציין שאני מביין את הבעיה איני משוגע או משו,אבל אני פשוט לא מצליח להפסיק לבדוק,להדליק ולכבות מלכתחילה,ושאני לא קם לבדוק אני נכנס לדכאנונות ולחרדות כבדים..אשמח לעזרתך ..
תודה רבה בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש ל OCD - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/02/2011באם המצב הנ''ל גורם לסבל ופגיעה בתיפקוד, מומלץ לפנות לעזרה מיקצועית.
( היום יש טיפול יעיל ב OCD , תרופות ושילוב עם CBT - טיפול התנהגותי קוגנטיבי, לגבי מידע הודות CBT , אתה מוזמן ליבדוק בדף המטופלים באתר שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם?
בר ט24/02/2011אך האם זה אכן OCD??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)