פיבומאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיבומאלגיה
    בובי
    24/02/2011

שלום אני בן 36 והובחנתי על ידי דרמטולוג אחרי כל הבדיקות כחולה בפיבומיאלגיה הכאביים שלי לא מפסיקיים ואני מרגיש שכל יום מצבי רק נהיה רע יותר אני עובד כעצמאי ואני מפחד שאני לא יוכל לעבוד כי כבר בשבועות האחרונים אני סוגר מוקדם בגלל כאבי תופת בכל הגוף אני מש מרגיש מצוקה כי אני קיבלתי כבר הרבה תרופות שלא מקלות על כאבי אני מרגיש שאני מתחרפן אין לי יום ובטח לא לילה אני לא ישן טוב וגם אתמול לקחתי כדור שינה בגלל שאני כבר מותש אז התעוררתי גם אתמול בלילה כולי מזיע אז גם זה לא עזר לי לישון לילה טוב הכדורים שקיבלתי לטיפול ולא עזרו לי והיו לי תופעות לוואי חזקות הם: ליריקה אלטורלט ארקוקסיה טרמדקס ועשיו קיבלתי איקסל שגם לא ממש עוזר ואני מרגיש שכל מה שאני מנסה לא עוזר לי למרות שדיברתי עם אנשיים שחולים וכן עזרו להם הכדורים .יש לציין שאבא שלי חלה בסרטן והוא אמר לי לעשן ולנסות כי הקנביס הרפואי יכול להקל עלי אז עישניתי וממש אחרי שלש שאיפות הרגשתי את הכאב מופחת מה ששום כדור לא הועיל ובאותולילה השינה שלי היתה טובה יותר .מה עלי לעשות על מנת לקבל אישור לקנביס כי אני מרגיש שמצאתי את התרופה לכאב והרופא שלי מאמין בכדורים ולא בקנביס .מתחננן לעזרה אני מוטש נפשית מהכאביים עצבני לא מרוכז תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיבומאלגיה

הוספת תגובה

• תיסכול וכאב

בובי
    27/02/2011

אני בן 36 והובחנתי אצל דרמטולוג כחולה פיברמיאלגיה קיבלתי כבר סיבלטה אלטורלט טרמדקס ארקוקסיה ועכשיו קיבלתי איקסל כל הכדורים לא עוזרים לי ואני מש שבור נפשית למה זה מגיע לי ליסבול כל התרופות שציניתי רק הורגות לי את הכיבה אני מרגיש מתושתש וכאביים בחזה אז בנוסף לזה הכדורים הורגים אותי יותר ממה שעוזרים לי יש לציין שהכאביים הם כל היו ובלילה הם פשוט לא ניתנים לתיאור אני לא ישן בלילות שינה רצופה קם בממוצע כל שעה מכאביים ואני כבר בדיכאון מזה טני לא מסוגל על הכאב הזה ובאמת ניסיתי הכל כולל פיעילות ספורטבית המחלה נפלה עלי ואני מוטש נפשית כי אני לא ישן בלילות וזה גורם לי עצבנות חוסר סבלנות ופחד שאני לא יהיה מסוגל לעבוד כי אני עצמאי והשבוע סגרתי את העסק פעמיים כי אני לא מסוגל לעבור ימים שלמיים בעבודה עם הכאביים ועם זה שאני לא ישן אני מתבייש יש לי שחור מתחת לעיניים. לפני שבוע בערך ניסיתי לעשן קנביס רפואי מאבא של אישתי ואני מריש שאני זה שמצאתי משהו שמקל עלי וגם אני ישן טוב מה עלי לעשות כדי לקבל רשיון למי לפנות כי הרופא שלי עדיין חושב שזה סמים ולא תרופה .אשמח ליעוץ ועזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיסכול וכאב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/02/2011

להוסיף: ניתן לנסות ליריקה, גאבאפנטין.
    מומלץ לפנות למרפאת כאב ליעוץ. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו