מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורותאיתן02/03/2011
שלום רב
1.האם תחושה שבה אדם מרגיש שהרצפה קצת עקומה, ושהלוח בכתה תלוי קצת עקום, נחשבת לסחרחורת?
לאחרונה אני חש תחושות כאלה.
יש לציין שאני סובל מחרדות, כולל חרדה חברתית ולעיתים התקפי חרדה, וגם אני לוקח ריטלין, וזה בד"כ אם לא תמיד קורה כשאני תחת השפעת חרדה + ריטלין
השאלה האם ניתן לשייך את התופעה הזאת לחרדה או ריטלין?
ואם כן, האם התופעה הזאת צריכה להדאיג? או שאפשר פשוט להתעלם ממנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/03/20111.אם החדר מסתובב סביבך - יש לברר מצב נוירולוגי ו - א.א.ג.
2. חוסר יציבות- כמעט נופלים - שינויים בלחץ הדם, חרדה ועוד..
יש לבדוק את השפעת התרופות על לחץ הדם והדופק, אפשר במסגרת קופ'ח.
יש להתיעץ עם רופא משפחה לאחר בדיקות הנ'ל לגבי משמעות התוצאות ולקיחת הטיפול התרופתי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות
איתן02/03/2011החדר לא מסתובב סביבי, ואני לא נוטה ליפול
פשוט מעין תחושה שהלוח תלוי קצת עקום, הרצפה מעט עקומה, ללא השלכה מעשית וללא חשש נפילה
בעבר עשיתי בדיקות א.ק.ג (הבדיקות האלה שמחברים כל מיני מגנטים לגוף ובודקים את הלב, אם לזה התכוונת) וגם בדקו לי לחץ דם ויצא תקין
רופא כללי קבע על סמך בדיקות אלה שאני יכול לקחת ריטלין.
השאלה היא האם תחושות אלה יכולות להיות תסמין של חרדה, והאם אני צריך לטפל בזה, או פשוט להתעלם מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות
איתן02/03/2011עשיתי בעבר בדיקות א.ק.ג ולחץ דם, ורופא קבע על סמך בדיקות אלה שאני יכול לקחת ריטלין.
אני לא מרגיש שהחדר מסתובב סביבי, וגם אני לא נוטה ליפול, אלא רק תחושה מסויימת שהלוח תלוי קצת עקום, ושהרצפה קצת עקומה, ללא משמעות מעשית של חשש נפילה וכו'.
האם זה תסמין של חרדה, והאם עלי לטפל בתחושות אלה או שאפשר פשוט להתעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/03/2011אם התלונות הנ''ל בלבד , זה לא מספיק ליקבוע אם מדובר בחרדה או הפרעה אחרת. יש צורך בבדיקה שלמה, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)