מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותאלקס04/03/2011
אני נוטלת פאקסט, ויש לי שאלה, מה אסור לשתות\לאכול חוץ מאלכוהול בזמן הטיפול בפאקסט?
שאלה נוספת,
אני בטיפול אצל עובדת סוציאלית ופסיכיאטרית, הפסיכיאטרית לא מסכימה להקשיב לי, נפגשנו איתה רק פעמיים והיא לא הסכימה כלל להקשיב לדבריי, בשתי הפגישות היא לא נתנה לי להגיד דבר ורק דיברה עם הוריי על חששותיה (התחלתי את הטיפול בגיל 17, כרגע אני בת 18)
אמרתי לפסיכיאטרית שאני מאד מזדהה עם התסמינים של האישיות הגבולית וOCD,
והיא התרגזה עלי ואמרה לי שאיני מבינה דבר ולדעתה אני בכלל סובלת ממאניה-דיפרסיה.
אני מחוייבת להמשיך בטיפול, והעובדת הסוציאלית שלי לא מסכימה להחליף לי פסיכיאטרית ואומרת שאתן לה עוד הזדמנות.
איני רוצה שיאבחנו אותי סתם כך כחולה במשהו שאין לי, אני לא מזדהה עם תסמינים של מאניה דיפרסיה ובהיותי סקרנית גדולה בנושאי הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה וילדה בוגרת יחסית אני חושבת שיש לי יידע כלשהו בעניין, גם עם לא יידע מקצועי כמו שלה.
מה עלי לעשות? כיצד אני יכולה להשיג איבחון הוגן וטיפול המתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת לענות על שאלתי.
אלקס05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
רוני06/03/2011בלי כל קשר לאבחנה של הפסיכיאטרית, זה שהיא מתרגזת עליך ולא נותנת לך לדבר נשמע ממש לא מקצועי מצידה.
זה שהיא סיימה לימודי רפואה לא מספיק כדי להפוך אותה למטפלת טובה. מטפל טוב צריך להיות אמפטי, קשוב ולא להשליך את הבעיות האישיות שלו על המטופל. בטח לא להיות מאוים מכך שהמטופל מערער על דעתו או לא פועל כפי שהמטפל היה מעדיף.
ועוד משהו, אין כזה דבר מחוייבת להמשיך בטיפול. תמיד יש פסיכיאטרים אחרים. באיכילוב למשל יש מחלקה מעולה לבריאות הנפש שניתן לקבל בה טיפול חינם אם את תושבת תל אביב. מציעה לך לברר בדיוק מה זכויותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)