2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אלקס
    04/03/2011

אני נוטלת פאקסט, ויש לי שאלה, מה אסור לשתות\לאכול חוץ מאלכוהול בזמן הטיפול בפאקסט?

שאלה נוספת,
    אני בטיפול אצל עובדת סוציאלית ופסיכיאטרית, הפסיכיאטרית לא מסכימה להקשיב לי, נפגשנו איתה רק פעמיים והיא לא הסכימה כלל להקשיב לדבריי, בשתי הפגישות היא לא נתנה לי להגיד דבר ורק דיברה עם הוריי על חששותיה (התחלתי את הטיפול בגיל 17, כרגע אני בת 18)
    אמרתי לפסיכיאטרית שאני מאד מזדהה עם התסמינים של האישיות הגבולית וOCD,
    והיא התרגזה עלי ואמרה לי שאיני מבינה דבר ולדעתה אני בכלל סובלת ממאניה-דיפרסיה.

אני מחוייבת להמשיך בטיפול, והעובדת הסוציאלית שלי לא מסכימה להחליף לי פסיכיאטרית ואומרת שאתן לה עוד הזדמנות.
    איני רוצה שיאבחנו אותי סתם כך כחולה במשהו שאין לי, אני לא מזדהה עם תסמינים של מאניה דיפרסיה ובהיותי סקרנית גדולה בנושאי הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה וילדה בוגרת יחסית אני חושבת שיש לי יידע כלשהו בעניין, גם עם לא יידע מקצועי כמו שלה.
    מה עלי לעשות? כיצד אני יכולה להשיג איבחון הוגן וטיפול המתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• מבקשת לענות על שאלתי.

אלקס
    05/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

רוני
    06/03/2011

בלי כל קשר לאבחנה של הפסיכיאטרית, זה שהיא מתרגזת עליך ולא נותנת לך לדבר נשמע ממש לא מקצועי מצידה.

זה שהיא סיימה לימודי רפואה לא מספיק כדי להפוך אותה למטפלת טובה. מטפל טוב צריך להיות אמפטי, קשוב ולא להשליך את הבעיות האישיות שלו על המטופל. בטח לא להיות מאוים מכך שהמטופל מערער על דעתו או לא פועל כפי שהמטפל היה מעדיף.

ועוד משהו, אין כזה דבר מחוייבת להמשיך בטיפול. תמיד יש פסיכיאטרים אחרים. באיכילוב למשל יש מחלקה מעולה לבריאות הנפש שניתן לקבל בה טיפול חינם אם את תושבת תל אביב. מציעה לך לברר בדיוק מה זכויותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו