מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משווע לתשובה בבקשה תענו ליאלי07/03/2011
שלום וברכה,
אני לוקח אנפרניל 150 מ"ג לטיפול בהפרעת חרדה, התרופה מאוד עוזרת לי, ניסיתי תרופות רבות עד שהגעתי לתרופה הזאת שעשתה את השינוי.
הבעיה היא שהתרופה גורמת לי לרעד רציני בידיים בצורה שמקשה על תיפקודי.
עשיתי בדיקות דם ששללו כל בעיה אחרת, ומכאן שהרעד נובע מהתרופה.
ניסיתי להשתמש בפלורול שלא עזר כלום, ובפריזולין שגרם לי להרגשה מאוד לא טובה כיוון שאני גם לוקח קונצרטה.
שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת להפסיק את הרעד?
בנוסף רציתי לשאול האם יכול להיגרם נזק מתוסף תזונה שנקרא חומצת גאבא, זה מיועד להפרעות חרדה, אני לא חסיד של תוספי תזונה, אך אני רוצה לנסות את זה, אך רק אם זה בטוח לשימוש.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משווע לתשובה בבקשה תענו לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/03/2011חשוב לברר את התרופות שקיבלתה בעבר, מינון ומשך, אז לתכנן ולשקול טיפול חדש יותר, כגון סרוקסט וכו''
לגבי תוסף מזון , לא ברור הסיבה , תתייעץ עם רופא משפחה בנדון, אשר מכיר גם את הרקע הגופני, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)