מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול בסרוקואלחן09/03/2011
שלום!
אני חולה סכיזופרני ,אושפזתי בעבר פעמיים עקב התקף פסיכוטי אקוטי,
אישפוז ראשון ב1997 , אישפוז מאוד קשה,שלושה חודשים במחלקה הסגורה ולא ידעתי למה ואיך ומדוע!?,וכמובן עוד שנה וחצי עד שנתיים הסתגרות בבית ושיקום במחלקה הפסיכיאטרית בבי"ח איכילוב
לאחר רמיסיה של 10 שנים ללא תרופות ,אישפוז שני בכפייה כאמור עקב מצב פסיכוטי
חריף ב2007 ,פחות טראומתי השתחררתי אחרי כחודש ושוב הייתי סגור בבית כשנה וחצי.
באישפוז הראשון קיבלתי הלופרידול בזריקות ועוד זריקות מהדור הישן שגמרו אותי!
באישפוז השני התחלו שוב עם הלופרידול אבל מהר מאוד עברו לרספרידל.
גם אחרי שהשתחרתי המשחתי עם רספרידל ואפילו עברתי לרספרידל קונסטה 25מ"ג
שלא כל כך עזר.
עכשיו,ומזה כשנתיים, אני לוקח סרוקואל 150 מ"ג וברוך השם הכל בסדר.
אני לא מרגיש אפילו את תופעות הלוואי.
אלום בכל זאת רציתי לדעת כמה זמן עוד אמשיך לקחת את הסרוקואל ? האם זה לכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול בסרוקואל - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי11/03/2011אחרי שני אשפוזים כאלו, מומלץ להמשיך טיפול תרופתי לפחות חמש שנים, ורק אם הכל בסדר בכל התקופה אפשר לשקול להפסיק. יש כאלו שחושבים שאחרי שני אשפוזים אסור להפסיק כי הסיכון גדול מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)