סכיזופרניה ומחשוב וכעס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה ומחשוב וכעס.
    שה שה
    12/03/2011

שלום רב!

אני כבן 29 אני מגיל 22 בפועל סובל מסכיזופרניה משמוגדר אולל טייפס, לעיתים קרובות קורא לי שאני מתעצבן ממישהו שמכניס בי קצת עצבים וזה נשאר לי תקוע בחשיבה כמו כלא ולא עוזב אותי עד חולף לפחות שעה משהו כזה, כמו כל 1 נניח אדם מטבעו יתן או קונטרה בדיבור לשני ויגיב בצורה אינטלגנטית או יתנהג באלימות אני למשל בולם את פי מדבר יפה אבל בליבי שזה קורה אני ממש כועס זה כמו קצר עד שזה עובר, זה כמו זעם קטן ותחשוב כל פעם ביום שזה קורה זה כמו משאית זבל עוד לכלוך ועוד לכלוך אני נושא עלי ואני הולך שואל משפחה על נושא שממנו עוצבנתי ואז כל 1 משגעה אותי אם דעותיו זה ממש לא לעניין מה צריך בבקשר לעשות בנוגע למחשבות שמפיפסים קטנים אני מקבל זעם לפעמים.
    עד 2003 כולל לא היה לי מחלה כלל.

חוץ מיזה יש עוד הרבה בעיות שלא ציינתי, כרגע שנה אני לא עובד ולשבוע אחרון התחלתי לעבוד תודה לבורא עולם.

מה בבקשה לעשות בנוגע למחשבות התוקעות בגלל סיבות של אנשים כל 1 בחיים במהלך היום מעוצבן בגלל משהו אצלי אני לוקח את זה יותר ללב למחשבה וגם הזעם הקטן לא גדול מה לעשות בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה ומחשוב וכעס.

הוספת תגובה

• סכיזופרניה ומחשוב וכעס. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/03/2011

1. איזון תרופתי - לבדוק האם התרופות במינון מספק ומתאים.
    2. שיחות, לנסות להגיע לאיש מיקצוע ולברר את הנושא בשיחות טיפוליות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו