מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה ומחשוב וכעס.שה שה12/03/2011
שלום רב!
אני כבן 29 אני מגיל 22 בפועל סובל מסכיזופרניה משמוגדר אולל טייפס, לעיתים קרובות קורא לי שאני מתעצבן ממישהו שמכניס בי קצת עצבים וזה נשאר לי תקוע בחשיבה כמו כלא ולא עוזב אותי עד חולף לפחות שעה משהו כזה, כמו כל 1 נניח אדם מטבעו יתן או קונטרה בדיבור לשני ויגיב בצורה אינטלגנטית או יתנהג באלימות אני למשל בולם את פי מדבר יפה אבל בליבי שזה קורה אני ממש כועס זה כמו קצר עד שזה עובר, זה כמו זעם קטן ותחשוב כל פעם ביום שזה קורה זה כמו משאית זבל עוד לכלוך ועוד לכלוך אני נושא עלי ואני הולך שואל משפחה על נושא שממנו עוצבנתי ואז כל 1 משגעה אותי אם דעותיו זה ממש לא לעניין מה צריך בבקשר לעשות בנוגע למחשבות שמפיפסים קטנים אני מקבל זעם לפעמים.
עד 2003 כולל לא היה לי מחלה כלל.
חוץ מיזה יש עוד הרבה בעיות שלא ציינתי, כרגע שנה אני לא עובד ולשבוע אחרון התחלתי לעבוד תודה לבורא עולם.
מה בבקשה לעשות בנוגע למחשבות התוקעות בגלל סיבות של אנשים כל 1 בחיים במהלך היום מעוצבן בגלל משהו אצלי אני לוקח את זה יותר ללב למחשבה וגם הזעם הקטן לא גדול מה לעשות בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה ומחשוב וכעס. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/03/20111. איזון תרופתי - לבדוק האם התרופות במינון מספק ומתאים.
2. שיחות, לנסות להגיע לאיש מיקצוע ולברר את הנושא בשיחות טיפוליות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)