שבוע טוב לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב לכם
    קספר
    12/03/2011

אני סובלת מאוד , וכבר המון זמן מדיכאון.
    אני לוקחת כדורים נוגדי דיכאון, ומאזני מצב רוח.
    יש ירידה מאוד גדולה במצבי, כך לפחות אני מרגישה .
    אם ההיתי חושבת על המוות ומתעסקת בזה הרבה, בז\ן האחרון אני היגעתי להחלטה שאיני רוצה יותר לחיות.
    כאילו הגעתי להחלטה, אבל עדיין יש בי את הרצון הקטקטן לחיות..
    יש בי באבק גדול , וסבל ענק בין הרצון לחיות לרצון למות .
    לפעמים אני מתכננת את המעשה , חושבת מה יהיה בהלוויה שלי , וואין בי כול חשש.
    הרגשתי היא שאין לי מה להפסיד יותר, שמיציתי את החיים האלו , בזמן הנתון הזה.
    לפעמים אני אומרתלעצמי שזה מעשה אנוכי ,ואין דרך חזרה ממנו .
    לרוב הצד של המוות יותר חזק .
    אני גם פחדת , כי לרוב שאני מחליטה דברים אני מבצעת אותם, והיאוש התיסכול והכאב הנפשי ממש חזקים .
    בדרך כלל אני מתקשרת לערן , או פונה לפסיכיאטרית שלי ,אבל תשובתה של הפסיכיאטרית היתה שאני אפסיק לחשוב על זה , וזו לא תשובה מספקת בעיניי .
    לא יודעת מה לעשות .
    אני עייפה ומותשת .
    לא אפגע בעצמי בנתיים, אבל אשמח לעזרה ממכם

ליפני כמה שבועות אדם שקרוב אליי התאבד , וזה גרם לי לאבד תקווה ולחשוב שאולי יש משהו בכך שהוא בחר להפסיק את חייו
    תודה קספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע טוב לכם

הוספת תגובה

• שבוע טוב לכם - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/03/2011

היי , ראשית מצטער שהתשובה מתאחרת, כעת ראיתי בדף 2.
    אני מאמין לך שאת סובלת מאוד ואולי רואה את המוות כאופציה היחידה לסבל.
    אני מבין שאת בטיפול ולא לבד ואולי מאוכזבת, אולי תשתפי אותי , איזה עזרה היית מצפה לקבל פה ? מה עדין חסר בטיפול של הפסיכיאטרית וער''ן ?
    הפיתרון: איזון תרופתי יעיל, כולל נוגדי פסיכוזה באם את לא מצליחה לימצוא תקווה לחיים וכן טיפול פסיכוטראפיה - שיחות, טיפול תמיכתי.
    במקרה קיצוני, יש לשקול אשפוז לשם איזון תרופתי ותמיכה, יש אפשרויות לאשפוז יום ולא מלא ועוד.. ( את יכולה להתייעץ עם הפסיכיאטרית בנדון)
    בכל מקרה, באם יש מצב של דחק קשה ומחשבות ואו תוכנית לפגיעה עצמית, מומלץ שתפני מיד לחדר מיון.( גם של ביה'ח כללי)
    בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן תודה על תמיכתך .

קספר
    17/03/2011

אם לא היו סטיגמות בעולם, ההיתי גם הולכת להיות בית חולים פסיכיאטרי,
    וכך גם לגבי אישפוז יום .
    אני את לך דוגמא.
    התחלתי עבודה לא ממזמן, והם ביקשו אישור רפואי .
    לצערי ,או לא לצערי הרופא המשפחה שלי אמר לי, שאין בררה, והוא חייב לציין שאני לוקחת תרופוץ אנטי דיכאוניות.
    באותו מקום עבודה האנשים שאנו מטפלים הם לוקחים תרופות , נוגדי אפילפסיה, וכך גם אני, אבל הבנתי שהוא גם מאזן מצב רוח .
    אז הממונים עליי קראו לי לחדר ושאלו אותי למה אני לוקחת את התרופות האלו, ובנוסף הם חשבו שאני מסתירה מהם , שיש לי אפילפסיה .
    ההיתי צריכה ממש לומר להם, שאני מוכנה לתת להם אישור מרופא, שאין לי אפילפסיה , ושאני מסוגלת לעבוד .
    אני ודעת שדרך המדיום האינטרנטי , לא תוכל לעזור לי.
    אבל רק אני רוצה לדעת, בצורה אפסורדית, אם היה לך מטופל שאמור מה שאני כתבתי לך, אם היית חושש לחיוו .
    אתמול לגדוגמא הרגשתי כול כך לא טוב שהייתי מוכנה כבר לסיים את הכאב.
    כול פעם ההרגשה הזאת יותר חזקה מפעםלפעם
    והפסיכיאטרית אומרת לי , פשוט תפסיקי לחשוב על זה, תלכי ללמוד וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן תודה על תמיכתך . - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/03/2011

אני. מניח. שהפסיכיאטרית. המטפלת. מכירה. אותך. ואלי. יש. לה. איזה. ראציונל. אני. תמיד. דואג. כאשר. יש. מחשבות סביב. מוות, זה. נושא. קשה אך, הגישה. היום. שהמטופל חייב. לקחת. אחריות. על. חייו. בנוסף. לצוות. המטפל. ומשפחתו. באם. את. חשה. שיש. סיכוי. שתיפגיעי. בעצמך. אני. ממליץ. לפנות. מיד. לחדר. מיון. בברכה, ד״ר. דוידאור. יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו