שאלה לצורך הכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לצורך הכוונה
    אביב
    14/03/2011

שלום רב,
    אני בן 43 נשוי באושר + 2 ילדים מקסימים.
    מאז שאני זוכר את עצמי אני מרגיש חוסר חשק לחיים, מרגיש שסוחב את החיים על הכתפיים, מבפנים לא מאושר באמת.
    כשאני בסביבת אנשים זרים אני מתנהג כרגיל כלפי חוץ אבל מפנים אני ממש סוער, מרגיש דופק מואץ, לחוץ , העיניים לא ממוקדות לי כשאני משוחח עם אדם העומד מולי, אני מרגיש חסר סבלנות ופקעת עצבים אך לא מראה זאת כלפי חוץ.
    לעיתים מעדיף לא להתערבב בחברה, אם אני כבר מחליט שכן אני מדבר בקול רם, ולא מרגיש נינוח. קשה לי למצוא עבודה עקב בעיות אלה, לא יכול להיות במקום עבודה סגור ליותר מכמה שעות בודדות, קשה לי לקבל מרות ממנהלים ולכן מעדיף לעבוד כעצמאי ואפילו בעבודות מזדמנות. קשה לי מאוד להתמודד עם הקושי היום יומי שאני חש, קשה לי להסביר במילים , זה נשמע אולי פשוט אבל אני לא יכול יותר להמשיך לחיות כך, רוצה איכות חיים. אני לא מכיר משהו אחר. לאחרונה אני משלים עם העובדה שאכן יש לי בעיה , אולי קשב וריכוז מילדות שלא טופלה, אולי חרדות, אין לי מושג, אני רוצה ללכת לטיפול ולא יודע לאן לפנות ואיך לכוון את הבעיה לסוג הטיפול והרופא המתאים.
    אודה לכם מאוד אם תואילו לכוון אותי מה עליי לעשות וכמו מה זה נראה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לצורך הכוונה

הוספת תגובה

• שאלה לצורך הכוונה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/03/2011

אתה מציג בעיה מוכרת, הפיתרון פסיכוטראפיה, טיפול בשיחות.
    כמו כן יש צורך לברר את המצב הנפשי והצורך בתרופות.
    ( שילוב תרופות ושיחות)
    אם יש לך מיגבלה כספית, ניתן לישקול בדיקה במרפאה ציבורית של משרד הבריאות, שם הטיפול הפסיכולוגי והפסיכיאטרי חינם.
    תחפש מרפאת ברה''ן ( בריאות הנפש) משרד הבריאות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו